GRUPPEREISER

Gruppereiser – Er dere 10 personer eller flere?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.

FÅ GRATIS SKANDINAVISKTALENDE GUIDE MED PÅ ANKOMSTTRANSFER INKLUDERT I PRISEN!
SEND FORESPØRSEL
Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A til Å. Vi tar aktivt del i planlegging og tilrettelegging av deres gruppereise og kommer med forslag til innhold og aktiviteter etc. Foruten alt det praktiske rundt reisen med booking av fly, hotell og transport, ordner vi bespisningen og skaffer reiseleder/-guide. Vi har tilgang til et verdensomspennende agentnett og tar gjerne imot og ordner arrangementer vedrørende gruppereiser eller firmaturer over hele verden. Våre agenter ivaretar kundens og våre behov i forbindelse med dette.
Ring oss på tlf. +47 38043100 i dag, og vi gir dere raskt et godt tilbud på en gruppereise eller firmatur.
Destinasjoner - Din Reisepartner
Destinasjoner

Under menyfliken destinasjoner her på forsiden, ligger noen eksempler på egnede destinasjoner for en gruppereise og videoer fra disse. Vi ordner selvsagt også destinasjoner og storbyer utover dette. Sammen med våre lokale agenter og omfattende nettverk sørger vi får at deres gruppereise, firmatur, blåtur eller incentivreise blir en suksess.
Flymegling - Din Reisepartner
Flymegling

Vi kan som flymeglere gi deg råd vedrørende valget mellom å chartre et eget fly eller bruke rutefly til din gruppereise eller firmatur. Ofte kan det å chartre et fly være økonomisk forsvarlig forutsatt at en del elementer i bildet stemmer. Vil du chartre et fly (frakt/passasjerer) eller helikopter, hvor som helst i verden, ta kontakt. Det er vår jobb som flymeglere, å hjelpe deg som kunde, med å finne den løsningen som er tilpasset dine ønsker og behov.
Om tilbud fra Din Reisepartner
Konkret tilbud

Vi jobber ikke med cirkapriser, men lager kun konkrete tilbud. Dette fordi prisen på flybillettene varierer og er som ferskvare. Prisen på flybilletter varierer etter etterspørsel og i forhold til ønsket reiseperiode. Dermed vet dere som kunde hva kostnaden er når dere mottar et tilbud fra oss og kan ta en riktig vurdering av pristilbudet uten noen usikre elementer. Det er viktig med en så konkret henvendelse som mulig for å få til et raskt pristilbud. En oppnår ikke rabatt hos flyselskapene når en kjøper en gruppereise, men får en snittpris av de setene som bookes opp. Vi vil gjøre oppmerksom på at vi som reisebyrået kun er formidler og uten ansvar for kontraktsmessig leveranse fra flyselskapet.
Referanser - Din Reisepartner
Referanser

Våre fornøyde kunder er vår beste selgere, ta derfor en titt på vår referanseliste under menyfliken referanser. Her finner du et utvalg av hva våre kunder har gitt oss av tilbakemeldinger eller anbefalinger etter de har vært på gruppereise og firmatur skreddersydd av oss. Fyll gjerne ut vårt skjema for forespørsel angående en gruppereise ved å trykke på les mer, og vi kommer med en rask tilbakemelding.
ET UTVALG AV VÅRE GRUPPEREISE DESTINASJONER.

SE ALLE DESTINASJONER
Share by: