Velkommen til Din Reisepartner AS

Vi har lang erfaring i å arrangere gruppereiser. La oss sammen finne den beste løsningen for deres gruppereise!

Din Reisepartner – Unike gruppereiser og firmaturer

Vi leverer gruppereiser til en konkurransedyktig pris, og er i mange tilfeller gunstigere enn de store reiseselskapene. Vi jobber kun med reiser og firmaturer for grupper på 10 personer eller flere. Under her så kan du sende oss en forespørsel. Vi har rask responstid og kommer med uforpliktende tilbud kort tid etter din forespørsel.
Din Reisepartner har i over 10 år sendt utallige firmaer og privatpersoner ut på turer med skreddersydd opplegg i fra A til Å. Vi gjør vårt ytterste for at våre kunder skal få en god reise med oss.
SEND FORESPØRSEL

Noen utvalgte destinasjoner

KLIKK HER FOR FLERE DESTINASJONER

Kick-Off


Mange firmaer/bedrifter velger å ha en kick-off i forbindelse med oppstart på nyåret eller på høsten. Vi skreddersyr gjerne neste kick-off i innland eller utland tilpasset deres budsjett.
KICK-OFF

Firmatur


Vi kan tilby et skreddersydd turprogram etter behov hvor vi har ordnet alt fra A til Å. Vi tar aktivt del i planlegging og tilrettelegging etter ønske.
FIRMATUR

Teambuilding


Flere og flere bedrifter velger å investere i teambuildingaktiviteter/-opplevelser for sine ansatte som en del av det å få motiverte og trofaste medarbeidere.
TEAMBUILDING

Blåtur


Blåtur er en spennende variant der de fleste ikke vet noen ting før oppmøte. Alt reisefølget får beskjed om er å holde av noen spesifikke datoer, og å møte opp på et sted på et bestemt klokkeslett.
BLÅTUR

Incentivreise


Premiering av ansatte iform av en incentivreise ved oppnådde salgsmål er en måte å holde på og motivere de ansatte til å strekke seg lengre for å nå målene.
INCENTIVREISE

Gruppereiser


Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.

GRUPPEREISER

Julebord


Mange kombinerer julebord med en tur utenlands for sine ansatte. Dette kan være en god løsning da god mat og drikke ofte kan være rimeligere i utlandet. I tillegg kommer en bort ifra mas og jag.
JULEBORD

NOEN AV VÅRE REFERANSER


  • FUS Barnehage

    ” Vi har hatt en veldig fin tur til Island. Alt gikk som bestilt , ikke noe å settefingeren på. Vi kommer tilbake neste gang vi skal på tur , det er sikkert, Tusen takk for all hjelp."Nina M. Augland, Daglig leder, Lindtjønn FUS Barnehage

  • Vest Norsk Bygg AS

    “Turen var svært vellykket og det med å bli plukket opp på London Gatwick var et godt forslag. Fungerte veldig bra for vår gruppe. Din Reisepartner er vi veldig fornøyd med når det gjelder priser og oppfølging. Bordbestilling er ok. Og restauranten er å anbefale. Takk for fin oppfølgning. Hører fra oss igjen."

  • Regnskaps Companiet

    ” Din Reisepartner AS sørget for en kjempe tur for oss til Riga. Vi er meget godt fornøyd med hele anbefalingen, opplegget og gjennomføringen – og vi kan anbefale Din Reisepartner AS til andre… “Referanser: Steinar Wehus, Daglig leder, Regnskaps Companiet AS

Din Reisepartner AS

⌂ Elvegata 11 B, 4608 Kristiansand Norge

✆ +47 38 04 31 00

@ harald@dinreisepartner.no

Contact Us

Share by: