Blåtur med Din Reisepartner

– Spennende reise for deltakerne!

Vil du arrangere eller være med på en blåtur? Gjør noe annerledes ut av gruppereisen og overrask familie, venner, ansatte og kollegaer med en blåtur der bare få (eller ingen!) vet hvor dere skal.
 
Blåtur er en spennende variant der de fleste ikke vet noen ting før oppmøte. Alt reisefølget får beskjed om er å holde av noen spesifikke datoer, og å møte opp på et sted på et bestemt klokkeslett. En blåtur er en perfekt løsning for firmaer som ønsker å gjøre noe ekstra ut av firmaturen som en del av kick off, teambuilding, temafest og lignende. Det er også en morsom løsning for utdrikningslaget, jubileet og familieturen!


Vi hjelper dere med blåtur! 

Din Reiseparner hjelper deg gjerne med å arrangere en blåtur som vil være en positiv overraskelse for alle! Sammen med turkomiteen jobbes det diskret med løsninger til en reise som vil passer for alle. Om ingen av dere ønsker å vite destinasjonen tar vi gjerne på oss hele oppdraget etter å ha hørt litt om hva slags tanker og ønsker dere har for turen.
 
Rammen for turen bestemmer dere. Når og hvor lenge. Vil dere fly, eller holde dere i Norge? Eller kanskje dere ikke vil vite det en gang. Din Reisepartner har over 10 års erfaring med arrangering av gruppereiser og har derfor godt grunnlag til å sende dere et sted som passer deres ønsker, og som samtidig vil overraske og gi dere en god, minnerik opplevelse for livet!
 
Vi hjelper deg gjerne med din neste reise! Kontakt oss for mer informasjon om ulike muligheter og priser.

Ring oss på tlf. +47 380 43 100 idag eller klikk på boksen nedenfor og vi kommer raskt med et godt tilbud på deres blåtur.

Trygghet

Dinreisepartner.no er medlem av reisegarantifondet. Det betyr at du som kunde er sikret pengene dine dersom noe skulle skje. Sikkerhet og service er viktig for oss og alle skal føle seg trygge gjennom hele reisen.

Flymegling

Vi kan som flymeglere gi deg råd vedrørende valget mellom å chartre et eget fly eller bruke rutefly til din gruppe. Ofte kan det å chartre et fly være økonomisk forsvarlig forutsatt at en del elementer i bildet stemmer. Vil du chartre et fly (frakt/passasjerer) eller helikopter hvor som helst i verden, ta kontakt med oss.

Spar penger

Når du får Din Reisepartner til å arrangere en firmatur for deg sparer du både tid og penger. Når du får inn en arrangør kan du også bruke tiden på å glede deg til turen, og nyte turen der og da. Vi skreddersyr reisene etter ønsker og det budsjettet dere har, både i Norge, Europa og resten av verden. Gjennom våre samarbeidspartnere har vi også tilgang på gode priser på fly og hoteller rundt omkring i verden.

Referanser

Her ser dere noen av våre kunder som vi har hatt gleden av å jobbe med:

Din Reisepartner AS sørget for en kjempe tur for oss til Riga. Vi er meget godt fornøyd med hele anbefalingen, opplegget og gjennomføringen. Vi kan anbefale Din Reisepartner AS til andre.

Regnskaps Companiet

Steinar Wehus, Daglig leder, Regnskaps Companiet AS

Vi i Utleiemegleren hadde en flott tur til Barcelona, og fikk god hjelp og service av Harald og hans sitt team. Vi kan anbefale Din Reisepartner videre om du vil på firmatur!!

Utleiemegleren

Daglig leder

Vi har hatt en veldig fin tur til Island. Alt gikk som bestilt , ikke noe å settefingeren på. Vi kommer tilbake neste gang vi skal på tur, det er sikkert. Tusen takk for all hjelp.

FUS Barnehage

Nina M. Augland, Daglig leder, Lindtjønn FUS Barnehage

Turen var svært vellykket og det med å bli plukket opp på London Gatwick var et godt forslag. Fungerte veldig bra for vår gruppe. Din Reisepartner er vi veldig fornøyd med når det gjelder priser og oppfølging. Bordbestilling er ok. Og restauranten er å anbefale. Takk for fin oppfølgning. Hører fra oss igjen.

Vest Norsk Bygg AS

Daglig leder