BLÅTUR

  • BLÅTUR

    Blåtur er en spennende variant der de fleste
    ikke vet noen ting før oppmøte.

BLÅTUR

Vil du arrangere eller være med på en blåtur? Gjør noe annerledes ut av gruppereisen og overrask familie, venner, ansatte og kollegaer med en blåtur der bare få (eller ingen!) vet hvor dere skal.

Blåtur er en spennende variant der de fleste ikke vet noen ting før oppmøte. Alt reisefølget får beskjed om er å holde av noen spesifikke datoer, og å møte opp på et sted på et bestemt klokkeslett. En blåtur er en perfekt løsning for firmaer som ønsker å gjøre noe ekstra ut av firmaturen som en del av kick off, teambuilding, temafest og lignende. Det er også en morsom løsning for utdrikningslaget, jubileet og familieturen!

Din Reiseparner hjelper deg gjerne med å arrangere en blåtur som vil være en positiv overraskelse for alle! Sammen med turkomiteen jobbes det diskret med løsninger til en reise som vil passer for alle. Om ingen av dere ønsker å vite destinasjonen tar vi gjerne på oss hele oppdraget etter å ha hørt litt om hva slags tanker og ønsker dere har for turen.

Rammen for turen bestemmer dere. Når og hvor lenge. Vil dere fly, eller holde dere i Norge? Eller kanskje dere ikke vil vite det en gang. Din Reisepartner har over 10 års erfaring med arrangering av gruppereiser og har derfor godt grunnlag til å sende dere et sted som passer deres ønsker, og som samtidig vil overraske og gi dere en god, minnerik opplevelse for livet!

Vi hjelper deg gjerne med din neste reise! Kontakt oss for mer informasjon om ulike muligheter og priser.
BE OM PRIS PÅ BLÅTUR
Share by: