Destinasjoner2021-05-03T21:13:56+00:00

Destinasjoner

Slik får du et gruppereise tilbud

Klikk på bildet til ønsket tur, deretter klikker du på “be om tilbud” og fyller ut skjemaet. Så snart vi har fått din forespørsel kontakter vi flyselskap og hotell for å få et pristilbud.
Prisene på grupper er ferskvare og varierer avhengig av årstid, hvor mange personer dere er og til hvilket reisemål dere ønsker reise.
Er dere fleksible når det gjelder dato på ut og hjemreise er det store penger å spare. Angi gjerne et par alternativ på dato for deres reise.

USA/Los Angeles

Om man tenker på Los Angeles så er det ofte Filmstjerner, Hollywood og Beverly Hills som dukker opp i hode. Bli med på en gruppereise til Los Angeles!

Tyskland/Hamburg

På en gruppereise til Hamburg finner du alt fra Elbe Alster, den unike Speicherstadt, det historiske rådhuset og nattelivet på den berømte Reeperbahn...

Polen/Gdansk

Gdansk har en vakker gammel bydel, billig shopping og nærhet til strandbyen Sopot med yrende natteliv! Bestill gruppreise til Gdansk med Din Reisepartner AS

Polen/Krakow

Perlen blant de polske byene er Krakow. Den tidligere hovedstaden er så godt som uberørt av krigene som har herjet landet, og atmosfæren i byen er preget...

Spania/Malaga

Malaga er en uslepen diamant av en stor by med varme, golf og god mat. Ikke alle byer har strand i sentrum! Bestill gruppereise til Malaga med oss!

Tyskland/München

Når man nevner Oktoberfest og Hofbräuhaus blir det av mange assosiert med München. Bortsett fra dette er München også et metropol for kunst og kultur og BMW

UAE/Dubai

For den som virkelig ønsker å slå på stortromma med en firmatur eller gruppereise, er gruppereise til Dubai et reisemål som vanskelig kan overgås.

Sveits/Geneve

Byen Geneve ligger som en glitrende juvel langs sjøen Genfer. I denne byen fins kosmopolitisk livsstil, luksus, eleganse og kvalitet er bare...

Sveits/Zürich

Hvis du er ute etter førsteklasses livskvalitet, ta en gruppereise til Zurich den sjarmerende metropolen. Zürich tilbyr shopping i verdensklasse...

Belgia/Brussel

Belgia som reisemål kommer ofte i skyggen av Holland og Frankrike. Det må kanskje kalles Europas best bevarte hemmelighet. Bestill gruppereise til Brussel

Irland/Dublin

Den irske hovedstaden er et selvsagt valg for den som ønsker både storbyens opplevelser og et hjemsteds varme og sjarm. Bestill gruppereise til Dublin!

Island/Reykjavik

Island har mye å tilby til den eventyrlystne. Enten du vil nyte den flotte naturen, eller bare slappe av rundt i byen. Bestill gruppereise til Island

Italia/Firenze

Toscanas hovedstad Firenze frister med kulturelle og gastronomiske opplevelser! Bestill en gruppereise til Firenze med oss!

Ungarn/Budapest

Den ungarske hovedstaden Budapest er en opplevelse vel verdt et besøk med varme kilder midt i byen – bestill gruppereise til Budapest med Din Reisepartner!

Portugal/Lisboa

Lisboa tilbyr så mye historie, kultur, severdigheter, museer, shopping, restauranter og folkeliv at du ikke vil rekke alt. Bestill gruppereise til Lisboa!

Spania/Mallorca

Mallorca er en øy med alt fra skjulte skatter og vakker natur med kritthvite strender. Bestill gruppereise til Mallorca. Vi ordner alt fra A til Å.

Spania/Madrid

Madrid er ofte kommet i skyggen av Barcelona som reisemål for en storbyferie. Bestill en gruppereise til Madrid og opplev noe annerledes enn Barcelona.

Italia/Milano

Milano, ”Nord-Italias hovedstad”, her finner du design klær og sko. Landets økonomiske sentrum. Bestill en gruppereise til Milano!

Norge/Lofoten

Hvite sandstrender, knallblått hav, vakker vill natur omkranset av høye fjell og Lofot fiske! Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Lofoten!

Belgia/Brugge

Bestill en gruppereise til Brugge, verdensarvsbyen! Det er ikke urettferdig å si at noen steder rører sansene dine, og kryper under huden din...

Italia/Bologna

Byen er vertskap for flere internasjonale messer og er kjent for sine motorkjøretøy Maserati, Lamborghini og Ducati. Bestill gruppereise til Bologna!

Italia/Verona

Verona er kanskje mest kjent for den verdensberømte kjærlighetshistorien om ”Romeo og Juliet”. Bestill en gruppereise til Verona og opplev stemningen!

USA/New York

New York er helt i toppsjiktet når det gjelder den ultimate storbyopplevelse, en perfekt ramme rundt en uforglemmelig gruppereise til New York!

Tsjekkia/Praha

En reise til Praha tar deg gjennom Europas historie og kulturhistorie. Bestill en gruppereise til Praha og opplev en flott gamleby!

Italia/Roma

Enten man er ute etter historiske ruiner, klassisk arkitektur, kunst, mat, markeder, shopping eller å nyte livet med. Bestill en gruppereise til Roma i dag!

Estland/Tallinn

Med Tallinn føler man seg fullstendig henført til middelalderen. Den er på mange måter romantisk, historisk og spennende. Bestill en gruppereise til Tallinn

Italia/Parma

Når man hører parmesanost, Verdi og Parmaskinke er det de tre ordene som innkapsler Parma. Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Parma i dag.

Spania/Valencia

Hvis vi skal nevne en av de mest pulserende byene i Europa kan vi nevne Valencia i det åndedraget. Valencia har en perfekt kombinasjon av kultur...

England/London

London som by er en reise til store opplevelser for shopping, fotball og musikaler. Bestill en gruppereise til London. Få et uforpliktende tilbud i dag!

Spania/Barcelona

Magiske Barcelona er blant Spanias mest romantiske opplevelser med god shopping og rikt natteliv. En ypperlig destinasjon er en gruppereise til Barcelona!

Tyskland/Berlin

Berlin, Tysklands hovedstad, som med en enorm og utrolig historie, samt de dynamiske forandringene siden murens fall, har en spesiell utstråling...

Frankrike/Bordeaux

Gruppereise til Bordeaux byr på verdenskjente vingårder, utsøkt matkultur, gode golfbaner, og er kåret til det beste stedet å besøke av Lonely Planet...

Italia/Venezia

Venezia, et øyrike på påler, er blant Europas desidert mest eksotiske byer, og en gruppereise til Venezia eller firmatur hit vil garantert...

Østerrike/Wien

Wien er en kontrastfull by, der det gamle og klassiske møter det moderne. Storslagne, dekorerte bygninger fra storhetstiden. Bestill en gruppereise til Wien

Latvia/Riga

Riga er en levende og fascinerende by som ligger mindre enn to timer fra Norge med fly. Vel verdt er en gruppereise til Riga pga god mat og masse å gjøre!

Polen/Warszawa

Warszawa er en særegen og storslått by med en rik og spennende historie. Selv om byen i dag er svært moderne og har en...

Sverige/Stockholm

Stockholm er stor og liten, kjent og unik. I Stockholm er det mer enn hundre attraksjoner. 24000 øyer i en skjærgård som strekker seg 60 km ut mot åpent hav

Spania/Tenerife

Tenerife et sted hvor du virkelig kan slappe og nyte tilværelsen. Tenerife har det beste klimaet i Spania, og dagene kan virkelig være behagelige.

Sverige/Göteborg

Gøteborg har en trivelig og avslappet atmosfære der du kan gå til det meste. Liseberg er og en ypperlig grunn for en gruppereise til Gøteborg.

Litauen/Vilnius

Vilnius er hovedstaden i Litauen og er en av de mest besøkte byene i Øst-Europa. Et rimelig alternativ er en gruppereise til Vilnius.

Finland/Helsinki

Gruppereise til Helsinki er et godt valg for skoler og firmaer. Gode på undervisning og teknologi. Finland er og høyt opp på listen over beste land å bo i.

Hellas/Athen

Historiske Athen er vår sivilisasjons vugge, men også en by for den som ønsker å bare slappe av og nyte livet. Bestill en gruppereise til Athen i dag!

UAE/Abu Dhabi

Abu Dhabi en moderne by med sine fantastiske skyskrapere av glass og bygninger, lik Emirates Palace. Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Abu Dhabi

Kroatia/Dubrovnik

Her finner du praktfulle bygninger med en fin atmosfære, dette er en bydel hvor det er fantastisk å ta seg en gåtur. Bestill en gruppereise til Dubrovnik.

Kroatia/Split

En gruppereise til Split byr på en vakker gammel by, billig mat og drikke, strender og god stemning. Bestill en gruppereise til Split i dag!

USA/Las Vegas

Las Vegas, et hav av glitrende blendene neonlys midt i ørkenen. Byen kan by på utsøkte restauranter og gambling. Ta en gruppereise til Las Vegas!

Go to Top