Destinasjoner

Slik får du et gruppereise tilbud

Klikk på bildet til ønsket tur, deretter klikker du på «be om tilbud» og fyller ut skjemaet. Så snart vi har fått din forespørsel kontakter vi flyselskap og hotell for å få et pristilbud. Prisene på grupper er ferskvare og varierer avhengig av årstid, hvor mange personer dere er og til hvilket reisemål dere ønsker reise. Er dere fleksible når det gjelder dato på ut og hjemreise er det store penger å spare. Angi gjerne et par alternativ på dato for deres reise.

Frankrike/Paris

Den franske hovedstaden er ikke uten grunn en av verdens mest besøkte byer. Det er ikke uten grunn at mange bestiller en gruppereise til Paris.

les mer

England/Manchester

Byen Manchester er ikke den tøffe industribyen den var generasjoner siden som mange forestiller seg. Bestill en gruppereise til Manchester, se forandringen!

les mer

England/Birmingham

Birmingham er Englands nest største by blir omtalt som en perle. Bli med på gruppereise til Birmingham, byen som inspirerte J.R. Tolkien til Ringenes Herre.

les mer

Skottland/Aberdeen

Aberdeen er hovedstaden i den nordøstlige delen av Skottland og er kjent som granittbyen. Bli med på gruppereise til Aberdeen og opplev golfens hjemland!

les mer

USA/Los Angeles

Om man tenker på Los Angeles så er det ofte Filmstjerner, Hollywood og Beverly Hills som dukker opp i hode. Bli med på en gruppereise til Los Angeles!

les mer

Tyskland/Hamburg

På en gruppereise til Hamburg finner du alt fra Elbe Alster, den unike Speicherstadt, det historiske rådhuset og nattelivet på den berømte Reeperbahn…

les mer

Polen/Gdansk

Gdansk har en vakker gammel bydel, billig shopping og nærhet til strandbyen Sopot med yrende natteliv! Bestill gruppreise til Gdansk med Din Reisepartner AS

les mer

Polen/Krakow

Perlen blant de polske byene er Krakow. Den tidligere hovedstaden er så godt som uberørt av krigene som har herjet landet, og atmosfæren i byen er preget…

les mer

Spania/Malaga

Malaga er en uslepen diamant av en stor by med varme, golf og god mat. Ikke alle byer har strand i sentrum! Bestill gruppereise til Malaga med oss!

les mer