Få et uforpliktende tilbud!
Få et uforpliktende tilbud!

Gruppereise forespørselsskjema

Trygghet

Sikkerhet og service er det viktigste for oss, når dere skal ut å reise. Derfor er Dinreisepartner.no er medlem av reisegarantifondet, slik at pengene deres er sikret dersom noe skulle skje. Vi bruker også bare anerkjente samarbeidspartnere som vi er trygge på at vil levere riktig kvalitet.

Spar penger

Vi skreddersyr reisene etter ønsker og det budsjettet dere har, både i Norge, Europa og resten av verden. Gjennom våre samarbeidspartnere har vi også tilgang på gode priser på fly og hoteller rundt omkring i verden. Etter mange år i bransjen hender det også at vi har et og annet triks oppi ermet for å holde prisene nede.

Flymegling

Vi kan chartre fly og helikopter til gods og passasjerer nesten hvor som helst i verden. I noen tilfeller er dette rimeligere enn å reise med rutefly, så spør oss gjerne om råd og priser.

x
Referanser

Her ser dere noen av våre kunder som vi har hatt gleden av å jobbe med:

Din Reisepartner AS sørget for en kjempe tur for oss til Riga. Vi er meget godt fornøyd med hele anbefalingen, opplegget og gjennomføringen. Vi kan anbefale Din Reisepartner AS til andre.

Regnskaps Companiet
Steinar Wehus, Daglig leder, Regnskaps Companiet AS

Vi i Utleiemegleren hadde en flott tur til Barcelona, og fikk god hjelp og service av Harald og hans sitt team. Vi kan anbefale Din Reisepartner videre om du vil på firmatur!!

Utleiemegleren
Daglig leder

Vi har hatt en veldig fin tur til Island. Alt gikk som bestilt , ikke noe å settefingeren på. Vi kommer tilbake neste gang vi skal på tur, det er sikkert. Tusen takk for all hjelp.

FUS Barnehage
Nina M. Augland, Daglig leder, Lindtjønn FUS Barnehage

Turen var svært vellykket og det med å bli plukket opp på London Gatwick var et godt forslag. Fungerte veldig bra for vår gruppe. Din Reisepartner er vi veldig fornøyd med når det gjelder priser og oppfølging. Bordbestilling er ok. Og restauranten er å anbefale. Takk for fin oppfølgning. Hører fra oss igjen.

Vest Norsk Bygg AS
Daglig leder