Firmatur

gruppereiser

Belønningstur

Her står man egentlig veldig fritt, men de ansatte bør skjemmes bort på en eller annen måte. Spennende opplevelser, luksuriøs overnatting, spa, vinsmaking og matopplevelser er alltid suksessfaktorer på denne typen firmaturer

Belønningstur

Blåtur

Vil du arrangere eller være med på en blåtur? Gjør noe annerledes ut av gruppereisen og overrask familie, venner, ansatte og kollegaer med en blåtur der bare få (eller ingen!) vet hvor dere skal.

Blåtur

Teambuilding

Et hotell med gode kursfasiliteter kan være alt man trenger for å få en vellykket tur. Dersom man skal på bedriftsbesøk eller ut å farte, vil god planlegging av logistikken gjøre reisen smidig og behagelig. Vi fikser alt dette for dere.

Teambuilding

Kick off

Disse turene bør være inspirerende og inneholde noen elementer av teambuilding. Aktiviteter som gjør folk bedre kjent og fremmer samarbeid er smart til denne typen eventer.

Kick off
julebord

Julebord

Norske julebord krever som regel julemat og alkohol. Legger man til en spennende aktivitet og kanskje en overnatting, blir det plutselig noe litt utenom det vanlige.

Julebord
Få et uforpliktende tilbud!
Få et uforpliktende tilbud!

Gruppereise forespørselsskjema

Trygghet

Sikkerhet og service er det viktigste for oss, når dere skal ut å reise. Derfor er Dinreisepartner.no er medlem av reisegarantifondet, slik at pengene deres er sikret dersom noe skulle skje. Vi bruker også bare anerkjente samarbeidspartnere som vi er trygge på at vil levere riktig kvalitet.

Spar penger

Vi skreddersyr reisene etter ønsker og det budsjettet dere har, både i Norge, Europa og resten av verden. Gjennom våre samarbeidspartnere har vi også tilgang på gode priser på fly og hoteller rundt omkring i verden. Etter mange år i bransjen hender det også at vi har et og annet triks oppi ermet for å holde prisene nede.

Flymegling

Vi kan chartre fly og helikopter til gods og passasjerer nesten hvor som helst i verden. I noen tilfeller er dette rimeligere enn å reise med rutefly, så spør oss gjerne om råd og priser.

x
Referanser

Her ser dere noen av våre kunder som vi har hatt gleden av å jobbe med:

Din Reisepartner AS sørget for en kjempe tur for oss til Riga. Vi er meget godt fornøyd med hele anbefalingen, opplegget og gjennomføringen. Vi kan anbefale Din Reisepartner AS til andre.

Regnskaps Companiet
Steinar Wehus, Daglig leder, Regnskaps Companiet AS

Vi i Utleiemegleren hadde en flott tur til Barcelona, og fikk god hjelp og service av Harald og hans sitt team. Vi kan anbefale Din Reisepartner videre om du vil på firmatur!!

Utleiemegleren
Daglig leder

Vi har hatt en veldig fin tur til Island. Alt gikk som bestilt , ikke noe å settefingeren på. Vi kommer tilbake neste gang vi skal på tur, det er sikkert. Tusen takk for all hjelp.

FUS Barnehage
Nina M. Augland, Daglig leder, Lindtjønn FUS Barnehage

Turen var svært vellykket og det med å bli plukket opp på London Gatwick var et godt forslag. Fungerte veldig bra for vår gruppe. Din Reisepartner er vi veldig fornøyd med når det gjelder priser og oppfølging. Bordbestilling er ok. Og restauranten er å anbefale. Takk for fin oppfølgning. Hører fra oss igjen.

Vest Norsk Bygg AS
Daglig leder