Send din forespørsel på gruppereise i dag!

For å gi dere et best mulig tilbud trenger vi å vite så mye som mulig om deres gruppereise for å skreddersy en gruppereise helt etter deres ønsker og behov. Vi vil deretter ta kontakt for å ta en samtale for å utarbeide et best mulig og uforpliktende tilbud. Gjerne skriv også hvordan dere hørte om oss eller hvor dere fant vår annonse, det hadde vi satt veldig stor pris på. Fyll derfor ut skjemaet nedenfor og dere får kjapt et tilbud på deres firmatur, julebord, kickoff, teambuilding eller gruppereise forespørsel!

Referanser

Her ser dere noen av våre kunder som vi har hatt gleden av å jobbe med:

Din Reisepartner AS sørget for en kjempe tur for oss til Riga. Vi er meget godt fornøyd med hele anbefalingen, opplegget og gjennomføringen. Vi kan anbefale Din Reisepartner AS til andre.

Regnskaps Companiet

Steinar Wehus, Daglig leder, Regnskaps Companiet AS

Vi i Utleiemegleren hadde en flott tur til Barcelona, og fikk god hjelp og service av Harald og hans sitt team. Vi kan anbefale Din Reisepartner videre om du vil på firmatur!!

Utleiemegleren

Daglig leder

Vi har hatt en veldig fin tur til Island. Alt gikk som bestilt , ikke noe å settefingeren på. Vi kommer tilbake neste gang vi skal på tur, det er sikkert. Tusen takk for all hjelp.

FUS Barnehage

Nina M. Augland, Daglig leder, Lindtjønn FUS Barnehage

Turen var svært vellykket og det med å bli plukket opp på London Gatwick var et godt forslag. Fungerte veldig bra for vår gruppe. Din Reisepartner er vi veldig fornøyd med når det gjelder priser og oppfølging. Bordbestilling er ok. Og restauranten er å anbefale. Takk for fin oppfølgning. Hører fra oss igjen.

Vest Norsk Bygg AS

Daglig leder