GOLFREISER med Din Reisepartner – skreddersydd etter kundens behov!

Vi i Din Reisepartner er lidenskapelig opptatt av golf, og er ditt beste valg når du skal planlegge din golfreise. Din Reisepartner har gjennom årene arrangert mange flotte individuelle golfreiser og gruppeturer. Nå gleder vi oss til å presentere enda flere destinasjoner for ivrige golfere, som Portugal, Spania, Italia, Irland, Skottland, England og Frankrike. Vi håper våre nøye utvalgte reisemål vil falle i smak, og at vi kan sende deg på en uforglemmelig golfreise i nærmeste framtid. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale

Individuelle golfreiser

Vet du akkurat hvor du vil reise, eller trenger du tips og råd om hvilken golfdestinasjon som passer best for deg i forhold til alder, spillestil, golfhandicap og interesser? Uansett hva du ønsker skreddersyr Din reisepartner golfreiser som passer perfekt for deg. Vi legger stor vekt på personlig oppfølging og individuelle ønsker. Du kan velge type hotell, antall netter, golfrunder og baner, og vi tar oss av alt det praktiske.

Golfreiser grupper

Å reise på tur i en gruppe kan være veldig hyggelig, men det er samtidig krevende å organisere alt. Ved å bruke Din Reisepartner slipper du å tenke på annet enn når dere har første starttid. Vi tar oss av alt fra A til Å, som flybilletter, overnatting, transport, mat og greenfee. Alt dere trenger å gjøre er å si hvilken type tur dere ønsker, så vi i samråd med dere kan arrangere den perfekte golfopplevelsen for hele gruppen.

Klubbreiser med din reisepartner

Vi hjelper deg gjerne å arrangere golfreiser for klubben din. Det bidrar til å styrke klubbtilhørigheten og skape en god lagfølelse. Det gir i tillegg uforglemmelige minner og opplevelser for klubbens medlemmer. Organiseringen kan imidlertid være krevende når mange skal på tur, men ved å bruke Din reisepartner kan du være sikker på at alle detaljer er på plass. Kontakt Din reisepartner, så hjelper vi dere å lage den perfekte golfreisen for din klubb.

Pågående klubbreiser:

Klubbreise til Portugal for Kristiansand golfklubb