Gruppereise til Amsterdam

Gruppereise til Amsterdam


Amsterdam er en av Europas vakreste byer med en rik historie. Den nære beliggenheten til Norge gjør byen svært godt egnet til gruppereiser og firmaturer.
I Amsterdam finnes opplevelser fra hele verden samlet på ett fat – byen er en virkelig verdensby, der sporene etter de mange oppdagelsesreisende og handelsfolk som gjennom tidene har reist verden over herfra, er lette å få øye på.

Ett slikt spor er de mange flotte diamantsliperiene, som forteller om Nederlands gamle tilknytning til Sør-Afrika. Et annet er alle de indonesiske restaurantene som vitner om kolonitiden i Sørøst-Asia. Tar du en båttur i en av byens mange koselige kanaler, som går i sirkler rundt bykjernen, får du dessuten se de mange gamle, men godt vedlikeholdte lagerbygningene som inntil for bare få tiår siden bugnet av varer fra alle verdens hjørner, og som i dag er svært ettertraktede å bo i.

Gruppereiser til Amsterdam – Amsterdam har mye å tilby

Det merkes også godt på Amsterdam at Nederland har vært en kulturnasjon. De klassiske nederlandske malerne er kjent over hele verden, og mesterverkene deres kan blant annet sees på to av de mest besøkte museene i Amsterdam, Van Gogh-museet og Rijksmuseum. Det er imidlertid et femtitalls andre museer å besøke, så er du ikke noen stor fan av klassisk kunst, finnes det museer dedikert til både katter, husbåter, trikker, piper og en rekke andre kuriøse emner.

I tillegg byen kjent for sitt rike kafé- og uteliv, med sine mange små, koselige kaféer og stemningsfulle barer med levende musikk for enhver smak. Er du ute etter antikvariater, små håndverksbutikker med et personlig preg og bruktbutikker av alle slag, er også Amsterdam stedet for deg. Uansett hva du foretrekker, er én ting sikkert: I Amsterdam vil du aldri rekke å kjede deg!
FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Din Reisepartner AS

⌂ Elvegata 11b, 
4608 Kristiansand, 
Norge

✆ +47 38 04 31 00

@ harald@dinreisepartner.no

Contact Us

Share by: