Gruppereise til Antwerpen

Gruppereise til Antwerpen


En by som har noe for alle er Antwerpen. A Antwerpen er en inspirerende og imponerende kulturkilde med både praktfulle museer og kirker og i tillegg imponerende arkitektur. For de som er interesserte i fashion anbefales det å utforske butikkene av Antwerpens designere, der deres stilfulle kreasjon er verdenskjent. For matinteresserte eller for folk med en lidenskap for bylivet generelt vil få en varm velkomst til Antwerpens kafeer og restauranter. Når du besøker Antwerpen anbefales et besøk til ”Our Lady of the Cathedral”, Rubens House og det nye museet MAS.
Antwerpen er byen som sterkt tror at du må gjøre ting litt annerledes. Antwerpens domstoler, MAS og Bourla-teatret er arkitektoniske prestasjoner som kan nytes i denne byen. I denne byen kan du unne deg matretter fra hele verden, utforske handlegater med mange konseptbutikker og mange high-end butikker. Du kan også se nærmere på havnen fra det fjerne ved og ta deg en spasertur langs elven Scheldt. Besøk også diamantområdet, museer som Rubens House, Red Star Line Museum og Museum Plantin-Moretus. Her finner du blant annet verdensklasse samlinger i unike settinger. Oppdag Atypisk Antwerpen og se at denne byen er forskjellig fra andre byer.  

Lyst å gjøre noe litt annerledes enn arkitektur og kultur anbefales en tur i Antwerpen Zoo. Denne dyreparken er blant de eldste i verden og er grunnlagt tilbake i 1843. I parken bor det omtrent 5000 dyr og rundt 950 arter befinner seg i dyreparken. Dette er en perfekt plass for avslapping for deg og gruppen du reiser med. Parken har også et fantastisk hageanlegg. 

Gruppereiser til Antwerpen – Antwerpen har mye å tilby

Barokkartisten Ruben og hans familie bodde i denne byen i over 25 år og huset ser ut som et lite palass. Så besøker du Rubens House kan du tre inn i skoene hans og se hvor kunstneren opprettet det meste av hans arbeid. I dette huset underholdt han Europas adel og Royalty og sin imponerende kunstsamling ble lagret i et vakkert kunstrom. Hundre tusener av besøkende fra hele verden kommer hit hvert år for å se på denne fantastiske samlingen, skapernes verksted og selvfølgelig den sjarmerende hagen. 
Sjekk film og bilder under for å se mer av byen.

Bestill gruppereise til Antwerpen nå!
FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Din Reisepartner AS

⌂ Elvegata 11b, 
4608 Kristiansand, 
Norge

✆ +47 38 04 31 00

@ harald@dinreisepartner.no

Contact Us

Share by: