Gruppereise til Dubai

Gruppereise til Dubai


For den som virkelig ønsker å slå på stortromma med en firmatur eller gruppereise, er Dubai et reisemål som vanskelig kan overgås.
For den som virkelig ønsker å slå på stortromma med en firmatur eller gruppereise, er Dubai et reisemål som vanskelig kan overgås. Det rikeste av De forente arabiske emirater er nemlig i ferd med å bli verdensrekordholderen fremfor noen: Her finnes, eller oppføres nå, verdens høyeste bygning (Burj Dubai), verdens dyreste hotell (Burj al Arab), verdens største kjøpesenter, verdens raskeste metro og verdens største fornøyelsespark. I tillegg settes voldsomme byggeprosjekter ut i livet, som de kunstige øyrikene ”The Palm”, med form som en palme, og ”The World”, formet som et enormt verdenskart. Dubai som for noen tiår siden var en støvete by midt i ørkenen, har utviklet seg med en fart som er nærmest uten sidestykke. Tilsynelatende er kun det beste – verdens beste – godt nok i denne byen.

Gruppereiser til Dubai – Dubai har mye å tilby

Men Dubai kan by på mer enn luksuriøse hoteller og eventyrlige skyskrapere. Byen er kjent som Midtøstens shoppinghovedstad, og en av grunnene er de massive, moderne kjøpesentrene som rommer alt fra et femtitalls til over tre hundre butikker under ett tak. Utvalget av mote, elektronikk, gaveartikler – ja, hva det skal være – er uovertruffent. Ønsker du derimot en mer eksotisk handelsopplevelse, skal du definitivt oppsøke et av byens mange souk, de tradisjonelle markedene. Her finner du boder som bugner av alt fra tøy og skinn til krydder, parfyme og smykker. Byen er faktisk kjent for å tilby noen av verdens laveste priser på gull, og på soukene er det både tillatt og forventet å prute. Her kan man altså virkelig gjøre et røverkjøp på det gullhalsbåndet du alltid har ønsket deg – til deg selv eller din kjære.

Dubai kan også tilby fantastiske opplevelser av alt annet enn hverdagslig art. For eksempel kan du stå på slalåm eller snowboard – ja, her i ørkenbyen har man nemlig bygget et enormt innendørs alpinanlegg med både alpinløyper og bobbane. Byen er også kjent for sine fantastiske golfmuligheter, nylagte og velholdte baner i eksotiske omgivelser som bl.a. Tiger Woods har hatt gleden av å spille på. Og er ikke dette nok, hva med en kameltur til en beduinleir i ørkenen, der både underholdning fra magedansere og fantastisk mat står på menyen? Eller en tur med firehjulinger opp og ned de fantastiske, bølgende sanddynene?
FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Din Reisepartner AS

⌂ Elvegata 11b, 
4608 Kristiansand, 
Norge

✆ +47 38 04 31 00

@ harald@dinreisepartner.no

Contact Us

Share by: