Gruppereise til Dubrovnik

Gruppereise til Dubrovnik


Den marmorkledde byen Dubrovnik er kjent for sin skjønnhet og byen sprudler av liv året rundt. Gamle byen ligger på innsiden av bymurene og torget, barene, smugene og kafeene strømmer alltid av folk. Den sjarmerende glansen av det krystallklare vannet rundt bymurene sjarmerer de besøkende til Dubrovnik
I gamlebyen finner du praktfulle bygninger med en fin atmosfære, dette er en bydel hvor det er fantastisk å ta seg en gåtur. Gatene er som sagt kledd i marmor og er noen av de mest sjarmerende gatene i hele verden. Fra et gammelt kloster til å ende opp på et torg beskriver hovedgaten Stradun.

Det kultur historiske museet i Dubrovnik ligger i det såkalte Rectors Palace, der et skribentkontor, et retts rom og et fangehull ligger i første etasje. Du finner også en samling av mynter, sel, klokker og vekter av numismatisk stil. Alt dette finner du i mellometasjen. Du finner også møbler, uniformer, ulike type våpen og et inventar fra Domus Christi apotek.

Gruppereiser til Dubrovnik– Dubrovnik har mye å tilby

Dubrovnik ligger også veldig i nærheten av Split. Så om du reiser i en gruppe eller alene, kan du lett transporteres mellom byene på en rask og effektiv måte. Når din tid i Split er ferdig, kan du møte din sjåfør på et hotell i Split på en forhåndsbestemt tid, så sette deg i en komfortabel bil med din sjåfør. Så kan du bare lene deg tilbake og se på det kroatiske landskapet mens du transporteres mellom byene.

Bestillingen må bekreftes 24-48 timer før du skal bli hentet. Da må du bare oppgi kontaktnummeret sjåføren kan nå deg på og nøyaktig tidspunkt og sted du vil plukkes opp på. Du må også utfylle en kupong som forteller om dine overnattingsdetaljer både i Dubrovnik og i Split som skal leveres til sjåføren. 

Prisen er per person, basert på en til tre, fire til syv eller åtte til ni voksne per bil / kjøretøy.

Men selve byen Dubrovnik har så mye mer å tilby enn nevnt ovenfor. Så få et uforpliktet tilbud av oss til Dubrovnik nå!

FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Din Reisepartner AS

⌂ Elvegata 11b, 
4608 Kristiansand, 
Norge

✆ +47 38 04 31 00

@ harald@dinreisepartner.no

Contact Us

Share by: