Gruppereise til Gent

Gruppereise til Gent


Gent er en autentisk og kompakt by der både nåtid og fortid eksisterer i en perfekt balanse. Når du går gjennom byen er det som du reiser gjennom tiden. Du kan fort reise fra det fjortende århundre til det tjueførste bare du går rundt hjørne i en gate. Gent er en kulturby fylt med film, teater, visuell kunst og også musikk. Byen ligger sentralt i Flandern og blir da en base for de som vil besøke de flamske kunstbyene. Byen har også et bredt utvalg av hoteller alt fra fire stjerners fullservice hoteller og det som skulle matche et hvert budsjett. Gent er klar til å ta deg i mot med åpne armer.
Når du er i Gent går tiden fort, så start med å besøke de attraksjonene du ikke kan gå glipp av. Deretter finner du mange monumenter, museer og mye mer. 

For å se byen kan vi anbefale å oppleve framsiden av byen ved å bruke beina eller ta en guidet tour med båt om du vil se baksiden av byen. Guiden og kapteinen vil gi deg en innføring i byens historie sammen med noen saftige anekdoter på et valgfritt språk.

Andre spesielle steder vi anbefaler deg å besøke er Krook og Belfry. Der Krook er en monumental bygning, der Michaël Borremans verk er inkorporert i selve bygningen. Bygningen ble designet av arkitektur firmaet Coussée & Goris Architecten og deres sammarbeidspartner TV RCR Aranda Pigem Vilalta Arquitectes. Belfry er et symbol på Gents uavhengighet og er en nasjonal stolthet. En drage blir observert på toppen av det 95 meter høye tårnet og den har våket og observert byen siden år 1380. Cloth Hall som hører til Belfry påminnwe om bransjen som en gang gjorde byen rik og velstående. Du kan også gå en anstrengende tur opp trappene på Belfry og bli belønnet med en fantastisk utsikt.

Gruppereiser til Gent – Gent har mye å tilby

Om du vil gjøre noe litt annet, anbefales et besøk i nasjonalparken Citadel Park. Parken er oppkalt etter Citadel bygget som ble bygget på dette stedet etter fallet av Napoleon. Dette måtte imidlertid flyttes da parken ble lagt som en del av verdensutstillingen i 1913. Museene Museum of Fine Arts og S.M.A.K er to ledende museer ligger skjult i grønne omgivelser i parken.
FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Din Reisepartner AS

⌂ Elvegata 11b, 
4608 Kristiansand, 
Norge

✆ +47 38 04 31 00

@ harald@dinreisepartner.no

Contact Us

Share by: