Gruppereise til London

Gruppereise til London


Sjeldent finner man en by, som på denne måten er spekket med historiske minnesmerker, imponerende bygninger, hyggelige puber, spennende markeder og fantastiske shoppingmuligheter – en levende by med et vel av tilbud til alle
Kanskje verdensbyen fremfor noen, trenger neppe noen introduksjon. Som hjerte i det verdensomspennende britiske imperiet har London tatt imot impulser fra hele verden, men uten at de har dempet byens genuint engelske preg. Resultatet er en storslått og tidløs, men også levende og sydende storby, der shopping, opplevelser og kultur går hånd i hånd. På en firmatur eller gruppereise hit vil definitivt ingen kjede seg! Byens mer enn 300 museer tilbyr åpenbart noe for enhver: Blant de mest kjente er British Museum og Victoria og Albert Museum, som viser storslåtte utstillinger av skatter fra hele verden. Også mange av byens kirker er vel verdt et besøk, både de storslåtte og imponerende St. Paul’s og Westminster, men også mindre kjente som for eksempel Actors Church ved Covent Garden, der det henger minneplaketter for mange store skuespillere. Og er du først her i området, kan du gjerne ta en liten hvil på vinbaren Crusting Pipe, der du kan nyte opptredener fra studenter ved musikkonservatoriet og operaakademiet. Pass endelig også på å ta en tur over på sørsiden av Themsen, der du kan besøke det legendariske kunstgalleriet Tate Modern og Shakespeare’s Globe Theatre eller se byen i fugleperspektiv f ra pariserhjulet London Eye. Eller hva med et besøk i den sjarmerende bydelen Notting Hill som syder av gateliv, småbutikker og salgsboder? Blir du sulten, er London muligens den beste byen i verden å være i: Her kan du nyte mat fra over 60 land i hele verden – alt fra topprestauranter med Micehlin-stjerner og kokker med superstjernestatus til lokale fish’n’chips-sjapper.

Gruppereiser til London – London har mye å tilby

Og når middagen er over, bør du få med deg noe av det fantastiske underholdningstilbudet denne byen har å tilby: De aller fleste finner noe som frister blant det rikholdige musikal- og showprogrammet på byens West End. For mange kan også noen av byens tallrike guidede byvandringer på kveldstid være et godt alternativ. Her kan man for eksempel følge i Jack the Ripper’s eller Shakespeares fotspor, for ikke å nevne Dead Poets Walk eller The Beatles ”In My Life”-Walk. Benytt denne anledningen til å lære å kjenne London fra en annen side.
FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Forslag til aktiviteter i London
Din Reisepartner AS

⌂ Elvegata 11b, 
4608 Kristiansand, 
Norge

✆ +47 38 04 31 00

@ harald@dinreisepartner.no

Contact Us

Share by: