Gruppereise til Los Angeles

Gruppereise til Los Angeles


Om man tenker på Los Angeles så er det ofte Filmstjerner, Hollywood og Beverly Hills som dukker opp i hode. Los Angeles kan lokke folk til en utrolig opplevelse med solskinn, palmer, shopping etc. Byen er meget levende, spennende og multikulturell og en haug med ting å se og gjøre. Denne byen tilbyr deg noe du aldri tidligere har vært borti.
Los Angeles er en metropol som er spredd over flere mil med ørken mellom fjell og hav. Flere minibyer er knyttet sammen av et nettverk av motorveier. Byen er inndelt i fem regioner: Downtown, Hollywood, The Valley, West side og The Beaches. Det kan være forvirrende for mange at byen er så stor, derfor er det lurt å fokusere på de spesielle severdighetene pluss vestsiden av byen der strendene og hotellene ligger.
Det er ingen hemmelighet at Los Angeles forbindes med palmer og filmstjerner. Og fra det store hollywoodskiltet på oppsiden av Universal Studios. Her finnes også noen av de mest spektakulære kunstsamlingene i verden.

Med sol og en god temperatur mesteparten av året er Los Angeles en by man holder seg mest utendørs. En tur til Santa Monica og Venice tilbyr strandpromenader, rulleskøyter og et utvalg på shopping og restauranter ut av en annen verden. En tur til Griffith Park er også å anbefale, der det tilbys en rekke utendørsaktiviteter inkludert dyrepark. Med en allsidig befolkning er Los Angeles et knutepunkt for etnisitet og kultur. Både i matutvalg, kunst, ansikter og språk på gata. Både Koreatown og Chinatown tilbyr nydelig mat og et interessant utvalg av karaoke og shopping.

Om du skal ha det virkelig gøy å la adrenalinet pumpe så vil vi anbefale Universal Studios Theme Park som er en av LAs aller fremste turistdestinasjoner. I denne parken attraksjonene presentert med Hollywoodtema. Sjekk ut en av de mange sceneoppvisningene eller ta turen «bak kulissene» i verdensberømte studioer. Etter en tur i parken når kvelden er kommet egner det seg bra å besøke butikker og restauranter i den kjente Universal City Walk der du får en promenade opplyst av neonlys.

Om du trenger enda mer adrenalin anbefales Disneyland og Six Flags Magic Mountain, der sistnevnte har over 7 verdensrekorder på berg og dalbaner. Denne parken ligger litt utenfor byen men er absolutt verdt turen om du liker fart og spenning.

Gruppereiser til Los Angeles – Los Angeles har mye å tilby

Andre aktiviteter Los Angeles kan by på er:

- Fallskjermhopping (billigere enn i Norge
- LA Lakers kamp (NBA)
- Baseball (NBL) Angels eller Dodgers)
- Hockeykamp (NHL) Kings eller Anaheim Ducks)
- Amerikansk Fotballkamp (NFL) Chargers eller Rams)
- Gospel kirke

Om du ønsker å bo luksuriøst men samtidig billig anbefaler vi deg/dere og dra til Orange County.

Her kan man velge å bo litt utenfor Los Angeles, nærmere bestemt luksuriøse Orange County; som er et område ca 1 time sør for LA; midt i mellom San Diego og LA. Dette er et fantastisk flott område, med mye nydelige strender, flotte nabolag, deilig mat og natur, og litt lavere puls enn i selve Los Angeles. Til tross for at det er et så flott område; med veldig høy standard på det aller meste, så er hotellprisene likevel lavere, pga avstanden til Los Angeles. Dette er et veldig anbefalt område; med en haug av bra hotell i alle klasser og priser.

Som du forstår har Los Angeles et mangfold av aktiviteter å tilby. Enten du er interessert i avslapping på en strand, shopping, fornøyelsespark, museum så tror vi Los Angeles er byen som dekker alle dine behov.

Ring oss på tlf. +47 38043100 i dag, og vi kommer raskt med et godt tilbud på gruppereise eller firmatur.
FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Din Reisepartner AS

⌂ Elvegata 11b, 
4608 Kristiansand, 
Norge

✆ +47 38 04 31 00

@ harald@dinreisepartner.no

Contact Us

Share by: