Gruppereise til Malaga

Gruppereise til Malaga


Nobelprisvinneren for litteratur, Vicente Aleixandre beskrev Malaga for Ciudad del paraiso, som betyr paradiset byen. Byen som varierer mellom sin gamle historie til sin moderne kultur er dette en by som fascinerer. Byen har et bra klima med nesten 3000 soltimer i året og flere kilometer med strand midt i sentrum. Så det er lett å forestille seg at byen blir omtalt som et paradis.
Du kan nyte det fantastiske havet med en båttur rundt Malaga bukten der du vil ha mulighet for å se delfiner. Om du er interessert i å være på stranda er det en lang strand langs Promenade of Pablo Ruiz Picasso som har masse restauranter og barer langs promenaden. Strendene har fasiliteter som dusj, toalett, solsenger osv. Om du vil ha en flott spasertur i havneområdet i Malaga vil vi anbefale Puerto de Malaga der du kan ha en fin lunsj i solen. Dette stedet inneholder masse barer og restauranter. Er du interessert i å se litt av Malagas kulturarv så vil vi anbefale å gå innom byens museum. Picasso museum er et vakkert museum fra 1500-tallet og er et must for byens besøkende. Museet har en samling på over 200 Picasso kunstverk og ligger bare et steinkast unna huset Picasso ble født, som også er åpent for publikum. Byen har også et romersk teater fra det første århundre. Dette teateret ble ikke oppdaget før i 1951 og anbefales å ta turen innom dersom du er interessert i kultur og historie.

Gruppereiser til Malaga – Malaga har mye å tilby

Du kan også ta en tur i Malaga park, som ligger mellom Paseo de Espana og Alameda Pricipal. I denne parken finner du vakre tropiske trær og fine forhold. Ellers kan Malaga by på en avslappende ferie for deg som ønsker å slappe av på en strand eller om du vil bare gå på et museum. Ellers kan vi anbefale sykkel leie som er den beste måten å transportere deg rundt i Malaga på.
FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Din Reisepartner AS

⌂ Elvegata 11b, 
4608 Kristiansand, 
Norge

✆ +47 38 04 31 00

@ harald@dinreisepartner.no

Contact Us

Share by: