Gruppereise til Paris

PARIS


Den franske hovedstaden er ikke uten grunn en av verdens mest besøkte byer. Den romantiske byen er nemlig så rik på ulike inntrykk, fra klassisk kunst til kaféliv, fra mote til markedsplasser, at enhver deltaker på gruppereise eller firmatur vil finne mye av interesse.
Hvilke andre byer kombinerer storslagne byggverk, brede boulevarder, historiske minnesmerker og sjarmerende bydeler som Montmartre og Latinerkvarteret, med sine trange gater og koselige kafeer?

For den kunstinteresserte kan Paris skilte med noen av verdens flotteste kunstmuseer, som Louvre, Musée Picasso, Musée d’Art Moderne og Musée d’Orsay. Og selv i en by som Paris, med så mange arkitektoniske perler, har flere av museene en bygningsprakt som kan konkurrere med deres innhold.

Gruppereiser til Paris – Paris har mye å tilby

Nyt utsikten fra Eiffeltårnet, se den evige flamme under Triumfbuen, vandre gjennom Montmartres gater til den vakre kirken Sacre Coeur, der du kan se utover Paris, og … nei, vi kan ikke liste opp alle severdighetene. Men husk at det ofte lurer koselige, unike opplevelser bare noen steinkast fra de travle handlegatene og mest kjente attraksjonene. Gå f.eks. gjennom Rue Mouffetard, som ligger bak Pantheon, og sug inn den deilige atmosfæren av butikker og boder med slaktervarer, grønnsaker og vin.

Er du på utkikk etter den tidløse, elegante franske moten, finner du selvsagt alle verdens største motehus i shoppingsentrene i 8. arondissement, som Printemps og Galleries Lafayette. Men kanskje kan det være like spennende å jakte på de talløse spesialbutikkene med både klassisk mote og street fashion, antikviteter, interiør, bøker, musikk og mye, mye mer, som ligger spredt utover hele byen. Uansett vil du garantert finne det du leter etter, i Paris.
FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Din Reisepartner AS

⌂ Elvegata 11b, 
4608 Kristiansand, 
Norge

✆ +47 38 04 31 00

@ harald@dinreisepartner.no

Contact Us

Share by: