Gruppereise til Roma

Gruppereise til Roma


Enten man er ute etter historiske ruiner, klassisk arkitektur, kunst, mat, markeder, shopping eller å nyte livet med en espresso på en sjarmerende piazza, er Roma én eneste stor opplevelse.
Byen er forholdsvis liten og oversiktlig, så det meste kan oppleves til fots, og byen egner seg derfor veldig godt til både korte og lange gruppereiser og firmaturer. Det er dessuten aldri langt mellom de kulinariske opplevelsene på byens talløse ristoranti og trattorie. Velg gjerne et spisested som har mange italienske kunder – og glem ikke en liten dessert på en gelateria, som serverer den utsøkte italienske isen.

Gruppereiser til Roma – Roma har mye å tilby

Selv om Roma ikke er så stor i utstrekning, har den desto flere severdigheter og opplevelser å by på. Det er derfor lurt å planlegge reisen godt, så man ikke ender opp med å gå gjennom Det er lurt å dele opp byen i mindre biter tilpasset feriens lengde – for ingen bydeler er uten sine attraksjoner. Man må selvsagt få med seg de store turistmålene som Peterskirken, Vatikanmuseene, Det sixtinske kapell, Colosseum, Forum Romanum, Spansketrappen, Trevifontenen, Piazza Navona, Campo dei Fiori og Trastevere. For den som våger seg en liten busstur ut av byen, er også de gamle St. Sebastian-katakombene utenfor bymurene en unik opplevelse.

Men den som virkelig vil oppleve Roma, må også huske på å bevege seg litt vekk fra de aller vanligste turiststrøkene og inn blant byens gamle murer og smug. Her finner man det ekte Roma som mange turister aldri finner. Ta inn byens lyder og lukter, og husk å ta nesen opp av kartboka: Mye av byens sjarm finnes over øyehøyde, der byens innbyggere henger opp klesvasken mellom bygningene og vinker vennlig ned fra sine trange, blomstrende balkonger, slik de har gjort i årtusener. Om du er interessert i sport kan vi anbefale å dra innom Stadio Olympico som er hjemmebanen til de to store klubbene S.S Lazio og A.S Roma.
FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Din Reisepartner AS

⌂ Elvegata 11b, 
4608 Kristiansand, 
Norge

✆ +47 38 04 31 00

@ harald@dinreisepartner.no

Contact Us

Share by: