Gruppereise til Sitges

Gruppereise til Sitges


Sitges er en nydelig kystby ved middelhavet. Byen blir omtalt som en badeby og ligger 35 kilometer sørvest for Barcelona. Byen har flotte strender og turistfasilitetene er meget bra.
Byen er kjent som en av de mest sjarmerende byene langs den katalanske kystlinjen. Byen har artige og fargerike strender, utsikt over middelhavet, trange gater og noen museer.

Noe av det som gjør denne strandbyen så spesiell er byens rike kulturelle mangfoldighet og turistrutene byen tilbyr. Ruter som er anbefalt er gamlebyen, Souls-ruten, Terramar-ruten, Route de la Malvasia, La Ruta de las Mujeres de Sitges og La Indianos ruten som er Sitges i tiden for modernismen. 

Byen har totalt 17 strender som har tilknytning til kysten i Stiges, noen ligger sentrumsnært mens andre ligger litt spredt langt unna, men alle har de nødvendige tjenestene. Sitges tilbyr sine turister veldig god mat og drikke, og alt fra den typiske spanske tapasen, fisk eller en god lokal vin av druesorten Malvasia de Sitges kan anbefales her.
Sitges tilbyr også et mangfold av aktiviteter, festivaler og arrangementer som gjør byen til mye mer enn bare lange hvite strender. Byen er også internasjonalt kjent for sin årlige filmfestival, The Carnival, Classic Car Rally Barcelona-Sitges, Den internasjonale Tango festivalene og ikke minst populær folkekunst. 

Gruppereiser til Sitges– Sitges har mye å tilby

Det anbefales også å stikke innom huset Cau Ferrat som er eid av den modernistiske maleren Santiago Russiñol. Tidligere ble mange fester arrangert her, men i dag kan du se en del skulpturer og malerier. Navnet betyr ”laget av jern”, siden mange av de dekorative gjenstandene er laget av jern. Museet inneholder litt Picasso samt biter av en rekke katalanske modernister.
FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Din Reisepartner AS

⌂ Elvegata 11b, 
4608 Kristiansand, 
Norge

✆ +47 38 04 31 00

@ harald@dinreisepartner.no

Contact Us

Share by: