Gruppereise til Tallinn

Gruppereise til Tallin


I Tallinn føler man seg fullstendig henført til middelalderen. Den er på mange måter romantisk, historisk og spennende. Midtpunktet i Tallinn, som for øvrig betyr dansk by, er rådhusplassen, som ligner seg selv fra forgangen til, da Tallinn var dansk. Det var nemlig her i Tallinn, “Dannebrog” falt ned fra himmelen.
En tur til Tallinn kan være nesten som å komme tilbake til den spennende og romantiske middelalderen. Byen har lenge vært et yndet reisemål for svensker og finner på grunn av den korte avstanden, og stadig flere nordmenn oppdager også hva denne historierike estiske hovedstaden har å by på. Byen er perfekt for firmaturer og gruppereiser der deltakerne ønsker en unik opplevelse i historiske omgivelser uten å måtte reise altfor langt. Her kan man dessuten unne seg en tur på et av byens mange spa-annlegg, der man kan få svært gode og rimelige behandlinger som gjør turen til en opplevelse å tenke tilbake på med glede.

Gruppereiser til Tallinn – Tallinn har mye å tilby

Mye god mat og drikke til veldig lave priser kan byen også tilby, for turiststrømmen har ennå ikke ført til at prisene er blitt skrudd nevneverdig opp, slik som for eksempel i Praha. Tradisjonelle estiske restauranter serverer mye deilig kjøtt; du vil finne grillet lam, svin, villsvin og til og med bjørn på menyene. I tillegg har en moderne by som Tallinn selvsagt både franske, italienske, kinesiske, og japanske restauranter, for å nevne noe.

De fleste besøkende i Tallinn bruker mye tid i den sjarmerende gamlebyen. Her er det mye spennende historie å se på, og den som ønsker å kjøpe med seg noe ekte estisk fra de mange små butikkene, gjør lurest i å satse på håndlagde smykker samt lintøy og strikkeprodukter, for å nevne noe. Er du av den mer eventyrlystne typen, kan det anbefales å klatre til topps i den berømte St. Olafskirken, som en gang i tiden faktisk var verdens høyeste bygning. Når kvelden kommer, har Tallinn et både sjarmerende og spennende uteliv å ta i nærmere øyesyn. I gamlebyen finner du mange estiske kroer av den tradisjonelle sorten, som serverer det deilige estiske ølet i koselige omgivelser. Er du lysten på noe mer sofistikert, kan du også finne spennende vin- og sigarbarer med et spennende utvalg, og i Estland er det for øvrig fortsatt lov å røyke inne. Litt utenfor gamlebyen finner du de mer moderne nattklubbene, der du kan slå deg løs med lange drinkmenyer og yrende liv på dansegulvet. Tallinn har dessuten en godt besøkt opera som kan sørge for opplevelser av den mer høykulturelle sorten – så her finnes noe for enhver interesse.

Vi skreddersyr deres gruppereise til Tallinn og turprogram etter behov og ordner alt fra a-å. Vi tar aktivt del i planlegging og tilrettelegging av deres tur og kommer med forslag til innhold og aktiviteter etc
FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD
Din Reisepartner AS

⌂ Elvegata 11b, 
4608 Kristiansand, 
Norge

✆ +47 38 04 31 00

@ harald@dinreisepartner.no

Contact Us

Share by: