Gruppereiser som skaper minner

Vi skreddersyr gruppereiser slik at dere kan nyte turen og slappe av.

 

Få et uforpliktende tilbud!

Vi skreddersyr gruppereiser med turprogram, overnatting og transport. 

Det sies at en firmatur skaper tilhørighet til bedriften i 10 år. Dette er nok fordi mennesker som vanligvis møtes for å jobbe får en mulighet til å se hverandre på helt andre premisser. Litt mer avslappet og litt mer privat. Denne typen opplevelser bygger firmakultur og hjelper til å holde på flinke ansatte. Selv om det er gøy med utfordrende teambuilding-eventer, kan det ofte være nok å spise god mat og snakke med hverandre helt uformelt, for å skape sterkere bånd i virksomheten.

Alle liker å verdsettes og en gruppetur med bedriften er en ypperlig mulighet til å vise ansatte at de er verdifulle.

Ring oss på tlf. +47 38043100 i dag, og vi gir dere raskt et godt tilbud på en gruppereise eller firmatur.

Få et uforpliktende tilbud!

Gruppereiser til Aberdeen

Skottland/Aberdeen

Skottland / Aberdeen Aberdeen er hovedstaden i den nordøstlige delen av Skottland og er kjent som granittbyen. Bli med på ...
Les mer...

England/Manchester

England / Manchester Byen Manchester er ikke den tøffe industribyen den var generasjoner siden som mange forestiller seg. Bestill en ...
Les mer...
gruppereise til paris

Frankrike/Paris

Paris Den franske hovedstaden er ikke uten grunn en av verdens mest besøkte byer. Det er ikke uten grunn at ...
Les mer...
birmingham-2675655

England/Birmingham

England / Birmingham. Birmingham er Englands nest største by blir omtalt som en perle. Bli med på gruppereise til Birmingham, ...
Les mer...

USA/Los Angeles

USA/Los Angeles Om man tenker på Los Angeles så er det ofte Filmstjerner, Hollywood og Beverly Hills som dukker opp ...
Les mer...

Tyskland/Hamburg

Tyskland/Hamburg På en gruppereise til Hamburg finner du alt fra Elbe Alster, den unike Speicherstadt, det historiske rådhuset, nattelivet på ...
Les mer...

Gruppereiser for bedrift, organisasjoner og storfamilien

Kort sagt lager vi turer for alle som reiser sammen 10 personer eller flere. Det er dette vi er skikkelig gode på. Gjennom vårt verdensomspennende agentnett kan vi spesialtilpasse gruppereiser med lokale guider, matopplevelser og program nesten hvor som helst i verden.

Vi har siden 2005 spesialisert oss på firmaturer og gruppereiser og vi er så heldige at mange av våre kunder kommer tilbake til oss år etter år. Vi legger mye stolthet i å skape gode opplevelsesrike turer for alle som reiser med oss, og kanskje dere er den neste gruppen vi skal prøve å imponere?

Veien videre

Send oss informasjon om hvor mange dere er, hva slags ønsker dere har og et omtrentlig budsjett, så kan vi sette sammen tilbud på helt unike opplevelser for dere. Dersom dere ikke har bestemt dere for et spesifikt sted dere ønsker å dra, kan vi komme med gode forslag. Ettersom vi har sendt ulike grupper med ulike formål på turer over hele verden i mange år, har vi opparbeidet oss en høy kompetanse på å kombinere lokasjoner, formål og opplevelser.

Noen skal på teambuilding, noen skal slappe av og noen skal utvide sin kulturelle horisont. Uansett hva dere ønsker for turen har vi sannsynligvis vært innom det før og kan raskt foreslå destinasjoner og pakker som vi vet har gitt suksess tidligere.

På tur med Din Reisepartner

Vi er et lite reisebyrå som spesialiserer oss på gruppereiser. Fordi vi ikke har en stor administrasjon, kan vi skape turer til veldig konkurransedyktige priser. Veldig ofte gunstigere enn de store operatørene. Ettersom vi har et agentnett brukes det lokale guider som kjenner områdene godt og kan være med på å skape ekstra fine opplevelser for alle deltakerne. Turene våre er alltid sikret gjennom reisegarantifondet.

Man angrer aldri på en fin tur.

Din Reisepartner – Spesialisten på Gruppereiser

Få et uforpliktende tilbud!

Trygghet

Din Reisepartner AS er medlem av reisegarantifondet slik at pengene dine er sikret dersom noe skulle skje. Når dere reiser med oss skal dere være trygge fra dere drar, til dere kommer hjem igjen.

Kutt kostnader

Når vi arrangerer din firmatur sparer du både tid og penger.  Vi skreddersyr reisene etter hva dere ønsker og det budsjettet dere har, både i Norge, Europa og resten av verden. Gjennom vårt nettverk av samarbeidspartnere,  har vi tilgang til gode priser på fly og hoteller rundt omkring i verden. Reise bedre og rimeligere med oss.

Flymegling

Ofte kan det å chartre et fly være økonomisk forsvarlig forutsatt at en del elementer harmonerer. Som flymegler kan vi rådgi og håndtere charter, når det er hensiktsmessig. Vil du chartre et fly eller helikopter til passasjerer eller gods, ta kontakt med oss.

Referanser

Her ser dere noen av våre kunder som vi har hatt gleden av å jobbe med:

Din Reisepartner AS sørget for en kjempe tur for oss til Riga. Vi er meget godt fornøyd med hele anbefalingen, opplegget og gjennomføringen. Vi kan anbefale Din Reisepartner AS til andre.

Regnskaps Companiet
Steinar Wehus, Daglig leder, Regnskaps Companiet AS

Vi i Utleiemegleren hadde en flott tur til Barcelona, og fikk god hjelp og service av Harald og hans sitt team. Vi kan anbefale Din Reisepartner videre om du vil på firmatur!!

Utleiemegleren
Daglig leder

Vi har hatt en veldig fin tur til Island. Alt gikk som bestilt , ikke noe å settefingeren på. Vi kommer tilbake neste gang vi skal på tur, det er sikkert. Tusen takk for all hjelp.

FUS Barnehage
Nina M. Augland, Daglig leder, Lindtjønn FUS Barnehage

Turen var svært vellykket og det med å bli plukket opp på London Gatwick var et godt forslag. Fungerte veldig bra for vår gruppe. Din Reisepartner er vi veldig fornøyd med når det gjelder priser og oppfølging. Bordbestilling er ok. Og restauranten er å anbefale. Takk for fin oppfølgning. Hører fra oss igjen.

Vest Norsk Bygg AS
Daglig leder