Få et uforpliktende tilbud!

Gruppereiser som skaper minner

Vi skreddersyr gruppereiser med turprogram, overnatting og transport. Alt blir tatt hånd om slik at dere kan nyte turen og slappe av.

Det sies at en firmatur skaper tilhørighet til bedriften i 10 år. Dette er nok fordi mennesker som vanligvis møtes for å jobbe får en mulighet til å se hverandre på helt andre premisser. Litt mer avslappet og litt mer privat. Denne typen opplevelser bygger firmakultur og hjelper til å holde på flinke ansatte. Selv om det er gøy med utfordrende teambuilding-eventer, kan det ofte være nok å spise god mat og snakke med hverandre helt uformelt, for å skape sterkere bånd i virksomheten.

Alle liker å verdsettes og en gruppetur med bedriften er en ypperlig mulighet til å vise ansatte at de er verdifulle.

Ring oss på tlf. +47 38043100 i dag, og vi gir dere raskt et godt tilbud på en gruppereise eller firmatur.

Få et uforpliktende tilbud!

Finland/Helsinki

Finland/Helsinki Gruppereise til Helsinki er et godt valg for skoler og firmaer. Gode på undervisning og teknologi. Finland er og ...
Les mer...

Hellas/Athen

Hellas/Athen Historiske Athen er vår sivilisasjons vugge, men også en by for den som ønsker å bare slappe av og ...
Les mer...

UAE/Abu Dhabi

UAE/Abu Dhabi Abu Dhabi en moderne by med sine fantastiske skyskrapere av glass og bygninger, lik Emirates Palace. Få et ...
Les mer...

Kroatia/Dubrovnik

Kroatia/Dubrovnik Her finner du praktfulle bygninger med en fin atmosfære, dette er en bydel hvor det er fantastisk å ta ...
Les mer...

Kroatia/Split

Kroatia/Split En gruppereise til Split byr på en vakker gammel by, billig mat og drikke, strender og god stemning. Bestill ...
Les mer...

USA/Las Vegas

USA/Las Vegas Las Vegas, et hav av glitrende blendene neonlys midt i ørkenen. Byen kan by på utsøkte restauranter og ...
Les mer...

Gruppereiser for bedrift, organisasjoner og storfamilien

Kort sagt lager vi turer for alle som reiser sammen 10 personer eller flere. Det er dette vi er skikkelig gode på. Gjennom vårt verdensomspennende agentnett kan vi spesialtilpasse gruppereiser med lokale guider, matopplevelser og program nesten hvor som helst i verden.

Vi har siden 2005 spesialisert oss på firmaturer og gruppereiser og vi er så heldige at mange av våre kunder kommer tilbake til oss år etter år. Vi legger mye stolthet i å skape gode opplevelsesrike turer for alle som reiser med oss, og kanskje dere er den neste gruppen vi skal prøve å imponere?

Veien videre

Send oss informasjon om hvor mange dere er, hva slags ønsker dere har og et omtrentlig budsjett, så kan vi sette sammen tilbud på helt unike opplevelser for dere. Dersom dere ikke har bestemt dere for et spesifikt sted dere ønsker å dra, kan vi komme med gode forslag. Ettersom vi har sendt ulike grupper med ulike formål på turer over hele verden i mange år, har vi opparbeidet oss en høy kompetanse på å kombinere lokasjoner, formål og opplevelser.

Noen skal på teambuilding, noen skal slappe av og noen skal utvide sin kulturelle horisont. Uansett hva dere ønsker for turen har vi sannsynligvis vært innom det før og kan raskt foreslå destinasjoner og pakker som vi vet har gitt suksess tidligere.

På tur med Din Reisepartner

Vi er et lite reisebyrå som spesialiserer oss på gruppereiser. Fordi vi ikke har en stor administrasjon, kan vi skape turer til veldig konkurransedyktige priser. Veldig ofte gunstigere enn de store operatørene. Ettersom vi har et agentnett brukes det lokale guider som kjenner områdene godt og kan være med på å skape ekstra fine opplevelser for alle deltakerne. Turene våre er alltid sikret gjennom reisegarantifondet.

Man angrer aldri på en fin tur.

Din Reisepartner – Spesialisten på Gruppereiser

Få et uforpliktende tilbud!

Trygghet

Dinreisepartner.no er medlem av reisegarantifondet. Det betyr at du som kunde er sikret pengene dine dersom noe skulle skje. Sikkerhet og service er viktig for oss og alle skal føle seg trygge gjennom hele reisen.

Spar penger

Når du får Din Reisepartner til å arrangere en firmatur for deg sparer du både tid og penger. Når du får inn en arrangør kan du også bruke tiden på å glede deg til turen, og nyte turen der og da. Vi skreddersyr reisene etter ønsker og det budsjettet dere har, både i Norge, Europa og resten av verden. Gjennom våre samarbeidspartnere har vi også tilgang på gode priser på fly og hoteller rundt omkring i verden.

Flymegling

Vi kan som flymeglere gi deg råd vedrørende valget mellom å chartre et eget fly eller bruke rutefly til din gruppe. Ofte kan det å chartre et fly være økonomisk forsvarlig forutsatt at en del elementer i bildet stemmer. Vil du chartre et fly (frakt/passasjerer) eller helikopter hvor som helst i verden, ta kontakt med oss.

Referanser

Her ser dere noen av våre kunder som vi har hatt gleden av å jobbe med:

Din Reisepartner AS sørget for en kjempe tur for oss til Riga. Vi er meget godt fornøyd med hele anbefalingen, opplegget og gjennomføringen. Vi kan anbefale Din Reisepartner AS til andre.

Regnskaps Companiet
Steinar Wehus, Daglig leder, Regnskaps Companiet AS

Vi i Utleiemegleren hadde en flott tur til Barcelona, og fikk god hjelp og service av Harald og hans sitt team. Vi kan anbefale Din Reisepartner videre om du vil på firmatur!!

Utleiemegleren
Daglig leder

Vi har hatt en veldig fin tur til Island. Alt gikk som bestilt , ikke noe å settefingeren på. Vi kommer tilbake neste gang vi skal på tur, det er sikkert. Tusen takk for all hjelp.

FUS Barnehage
Nina M. Augland, Daglig leder, Lindtjønn FUS Barnehage

Turen var svært vellykket og det med å bli plukket opp på London Gatwick var et godt forslag. Fungerte veldig bra for vår gruppe. Din Reisepartner er vi veldig fornøyd med når det gjelder priser og oppfølging. Bordbestilling er ok. Og restauranten er å anbefale. Takk for fin oppfølgning. Hører fra oss igjen.

Vest Norsk Bygg AS
Daglig leder