Belgia/Brügge

Bestill en gruppereise til Brugge, verdensarvsbyen! Det er ikke urettferdig å si at noen steder rører sansene dine, og kryper under huden din…

Få et uforpliktende tilbud!
x

Bestill en gruppereise til Brugge, verdensarvsbyen! Det er ikke urettferdig å si at noen steder rører sansene dine, og kryper under huden din og berører hjerte ditt, fordi synet av det du ser er svært sjeldent. Et slikt unikt sted der visse hemmeligheter ikke kan låses helt opp. Dette unike stedet er Brugge. I Brugge er det både kosmopolitisk, mystisk middelalderlig, kunstnerisk og ja, Brugge ligger faktisk på UNESCO´s verdensarvliste. I Brugge kan du spasere forbi de sjarmerende gatene, pittoreske kanaler og grønne voller. Mange forelsker seg i Brugges elegante mystikk.

Noen steder anbefaler vi deg og bare se fordi de er så spesielle og unike. I Brugge er det mange vitner om byens velstående fortid, enten de er pittoreske og fredelige, åndelige eller ekstremt underholdende.

På en gruppereise til Brugge anbefales et besøk til klokketårnet Belfry, tårnet er 83 meter høyt og anses som det viktigste tårnet i Brugge. Tårnet huser blant annet et karillon med 47 melodiske klokker. Den interessante historien til dette verdensarvsbeskyttende klosteret kan bli fortalt i resepsjonsområde. De som er tøffe nok til å klatre de 366 trinnene til toppen av tårnet kan på vei opp se byens gamle statskasse der hvor byens segl og offentlige midler ble holdt i middelalderen. Turistene kan også se på den imponerende klokken eller Carillonneurens kammer. Når du endelig har kommet til topps i dette tårnet kan du belønne deg selv med en uforglemmelig panoramautsikt utover Brugge og hennes omgivelser.

Gruppereiser til Brügge – Belgia har mye å tilby

En annen uforglemmelig opplevelse er et besøk i den populære ”Church of our Lady”. Det 115,5 meter høye murtårnet på kirken er en perfekt illustrasjon av det fascinerende arbeidet som ble gjort på 1300-tallet av Brugges håndverkere. Church of our Lady kan også by på en imponerende kunstsamling med blant annet Michelangelos verdensberømte Madonne and Childog også utallige malerier. Kirken inneholder også gravene til Maria of Burgundy og Charles the Bold.

Om en tur til denne byen frister, bestill gruppereise til Brugge med oss nå!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no