Belgia/Brüssel

Belgia som reisemål kommer ofte i skyggen av Holland og Frankrike og må kanskje kalles Europas best bevarte hemmelighet.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Belgia som reisemål kommer ofte i skyggen av Holland og Frankrike og må kanskje kalles Europas best bevarte hemmelighet. Landet er nemlig et glimrende mål for firmatur og gruppereise til Brussel!

Om dagen byr landet på spennende middelalderbyer, gotiske byggverk og fantastiske slott. Og om kvelden er iallfall én mulighet å tilbringe kvelden på en pub, der en prøvesmak av én eller to av de mer enn 350 belgiske ølsortene – alle servert i sitt eget spesielle glass – kan anbefales.

Hovedstaden Brüssel ligger omtrent rett ved grensen mellom det flamsktalende Flandern i nord og det fransktalende Vallonia i sør. Dette er virkelig en by der hele verden møtes, siden både NATO og flere EU-institusjoner har sine hovedkvarter her. Men Brüssel er mye, mye mer enn dresskledde politikere og svarte limousiner. En gruppereise til Brussel er først og fremst en stor historisk og gastronomisk opplevelse.

Gruppereiser til Brüssel – Belgia har mye å tilby

I den gamle bydelen kan du vandre ned langs små, koselige gater, velge deg en av de mange koselige og stemningsfulle kafeene eller pubene og nyte livet. For den sultne har også byen mye å gi: På en tur ned Rue des Bouchers, «slaktergaten», er det umulig å ikke finne noe som frister, enten man velger blåskjell eller de berømte belgiske biffene på en gourmetrestaurant eller noe enklere fra andre verdenshjørner. Og man går aldri sulten fra en belgisk restaurant! Til dessert anbefales selvsagt varme belgiske vafler og belgisk sjokolade.

Et besøk til Grand Place, et av verdens aller vakreste torg, er et selvsagt valg – det er umulig å ikke la seg imponere over de praktfulle bygningene fra 1700-tallet. Det kanskje mest kjente er rådhuset Hotel de Ville, som for øvrig også huser turistinformasjonen. Derfra kan turen for eksempel gå til Atomium-bygget, der man kan kikke ned på 1/25-miniatyrer av Europas mest kjente byggverk.

En tur til tegneseriemuseet, det kongelige slottet eller et av de mange kunstmuseene kan også anbefales. Og selvsagt må man kikke på den berømte Manneken Pis – den lille statuen av den tissende gutten som, til tross for alle byens monumentale storverker, er blitt selve symbolet på Brüssel. Bestill en gruppereise til Brussel!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no