Danmark/København

Finn deg til rette i en trendy fortauskafe, på en gammel kro, langs en bortgjemt brosteinsgate, eller i en liten, unik butikk. En gruppereise til København er en drøm for storbyturister.

Få et uforpliktende tilbud!
x

København er som skapt for livsnyteren. Finn deg til rette i en trendy fortauskafe, på en fin restaurant med god mat, på en gammel kro, langs en bortgjemt brosteinsgate, eller i en liten, unik butikk. En gruppereise til København er en drøm for storbyturister.

Kontinental, men likevel intim og lett å orientere seg i. Her finner du blanding av heftig gastronomi i verdensklasse, vakker arkitektur og prisbelønnede designere. Byen dere “alle” sykler og du må være obs på syklistene der du ferdes. Byen er omgitt av historiske bygninger, smale svingede gater og pulserende shopping og et aktivt natteliv ligger alt til rette for en unik gruppereise og firmatur til København. Den komplette oversikten får du fra Rundetårn, et 35 meter høyt tårn med fantastisk utsikt over byen. Turen opp går langs en spiralrampe som er 209 meter lang.

Shopping
Strøget er den store shoppinggaten i København som starter ved Stadshustorget og går hele veien ned til Kongens Nytorv. Gå ikke glipp av en avstikker ned i de små sidegatene hvor du finner nesten alt. I Latinerkvarteret finnes flere butikker med Vintage klær, street mote, smykker, skinnklær og mye mer. For unike designerklær dra til Vesterbro eller Nørrebro der mange unge designere selger sine verk.

Spise
Nordens gastronomiske hovedstad med flere Michelin-stjerner enn sine nordiske naboer med 13 stjerner totalt. Her ligger også byens beste restaurant, NOMA, som på to år på rad har fått førsteplass på San Pellegrino Award, som rangerer verdens beste restauranter hvert år. Her er og et stort utvalg av kafeer og restauranter som tiilbyr alt fra tradisjonelle danske smørbrød til økologisk og eksotisk mat.

Gruppereiser til København – Danmark har mye å tilby

Gå på fotosafari i Nyhavn, med sine fargerike fredede hus og hvite master. Besøk Carlsberg som er en av våre mest populære aktiviteter i København. Se på livet og seilskutene og fang øyeblikkene. Gå på Kro, drikk en skummende øl og bestill et smørrebrød med frikadeller. Stren gjennom byens nerve: over designet brostein mellom hastende københavnere på Strøget. Utforsk Norrebro med sine trange gater, små designbutikker og bruktbutikker, og hyggelige kaféer og restauranter. Opplev Christiania før det er for sent!

København er en suveren storby som byr på mye gøy og spennende for deres firma. Bestill et uforpliktende tilbud på gruppereise til København i dag!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no