England / Birmingham.

Birmingham er Englands nest største by blir omtalt som
en perle. Bli med på gruppereise til Birmingham, byen
som inspirerte J.R. Tolkien til Ringenes Herre.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Birmingham er Englands nest største by blir omtalt som en perle. Bli med på gruppereise til Birmingham, byen som inspirerte J.R. Tolkien til Ringenes Herre. Byen er berømt for sine mange restauranter som tilfredsstiller den krevende ganen, og på grunn av alle attraksjonene, kommer turistene til å holde seg til førsteklasses kjøpesenter og på kvelden et spennende uteliv. Turistene vil forlate denne byen med et smil om munnen. Birmingham er byen som turistene vil bli overasket over.

Birmingham er en by med verdensklasse gallerier, museer som inspirerer, nydelige hager og en enestående arv av attraksjoner som gjør deg opptatt. Og hvis du er glad i sjokolade så finner du den berømte turistattraksjonen Cadbury World. Birmingham tilbyr noe for alle aldere og for hver sin smak. Her er det bare å begynne å utforske byen og la deg inspirere og lage en gruppereise til Birmingham.

Når vi snakker om Cadbury World kommer det over 500 000 besøkende hvert år og er en av Birminghams aller største turistattraksjoner. Cadbury World har 14 forskjellige soner å utforske, så her er det mye å gjøre og se for deg og din gruppe, og samtidig vil du lære hvordan dette flotte konditoriet er laget. Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Er du glad i Historie og kultur vil vi anbefale deg å ta turen innom St Martins Church. Kirken er opprinnelig fra 1300-tallet, og kontrasten med den futuriske fasaden til Bullring kjøpesenter er ganske enorm. Derimot reduserer ikke kontrasten verdien av kirken, enten historisk, visuelt eller som en møteplass. Dette er et fredelig fristed som er omgitt av et vakkert interiør. Kirken ligger også midt i et populært shoppingområde.

Gruppereiser til Birmingham – Storbritannia har mye å tilby

Når man skal se en by er det fint å bli tatt med på omvisning, og i Birmingham kan du det gjennom City Canal Tour. Dette er en avslappende tur med kanalbåt der du får muligheten til å oppdage byen fra en litt annen vinkel. Et av selskapene som tilbyr deg denne opplevelsen er: Away2Canal. Disse kan tilby deg to former for turer. Enten den korte halvtimes turen der du ser bykjernen av Birmingham, eller en times tur der du også vil se Gas Street Basin og langs Birmingham Canal.

Birmingham har også et fantastisk akvarium, der du får muligheten til å se det fantastiske sjølivet. Her kan du også lære med om Haier, klovnfisk, blekkspruter, skilpadder og maneter for å nevne noen få. Dette er en flott gruppeattraksjon. Du kan også oppleve walkthrough undervannstunnel som tar deg nærmere disse flotte skapningene. Om dyreliv var noe for deg, så anbefaler vi deg å ta en tur til Twycross Zoo, der dy finner 160 dyrearter med et dyr som sjiraffer, elefanter, leoparder, fugler, reptiler og et bredt utvalg av aper og rundt 900 dyr, så har du mye mer å oppleve. Ellers har Birmingham et bredt utvalg av kunst, museum, katedraler mm. Så dette er en anbefalt destinasjon for deg og din gruppereise til Birmingham!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no