England/London

ELondon som by er en reise til store opplevelser for shopping, fotball og musikaler. Bestill en gruppereise til London. Få et uforpliktende tilbud i dag!

Få et uforpliktende tilbud!
x

London som by er en reise til store opplevelser for shopping, fotball og musikaler. Bestill en gruppereise til London. Få et uforpliktende tilbud i dag! Sjeldent finner man en by, som på denne måten er spekket med historiske minnesmerker, imponerende bygninger, hyggelige puber, spennende markeder og fantastiske shoppingmuligheter – en levende by med et vel av tilbud til alle

Kanskje verdensbyen fremfor noen, trenger neppe noen introduksjon. Som hjerte i det verdensomspennende britiske imperiet har London tatt imot impulser fra hele verden, men uten at de har dempet byens genuint engelske preg. Resultatet er en storslått og tidløs, men også levende og sydende storby. Der shopping, opplevelser og kultur går hånd i hånd. På en firmatur eller gruppereise til London vil definitivt ingen kjede seg!

Byens mer enn 300 museer tilbyr åpenbart noe for enhver:. Blant de mest kjente er British Museum og Victoria og Albert Museum, som viser storslåtte utstillinger av skatter fra hele verden. Også mange av byens kirker er vel verdt et besøk. Både de storslåtte og imponerende St. Paul’s og Westminster. Men også mindre kjente som for eksempel Actors Church ved Covent Garden, der henger minneplaketter for mange store skuespillere. Og er du først her i området, kan du gjerne ta en liten hvil på vinbaren Crusting Pipe, der du kan nyte opptredener fra studenter ved musikkonservatoriet og opera akademiet.

Gruppereise til London – London har mye å tilby

Pass endelig også på å ta en tur over på sørsiden av Themsen. Der du kan besøke det legendariske kunstgalleriet Tate Modern og Shakespeare’s Globe Theatre eller se byen i fugleperspektiv f ra pariserhjulet London Eye. Vel verdt en gruppereise til London. Eller hva med et besøk i den sjarmerende bydelen Notting Hill. Denne syder av gateliv, småbutikker og salgsboder? Blir du sulten, er London muligens den beste byen i verden å være i. Her kan du nyte mat fra over 60 land i hele verden – alt fra topprestauranter med Michelin-stjerner og kokker med superstjerne status til lokale fish’n chips sjapper.

Og når middagen er over, bør du få med deg noe av det fantastiske underholdningstilbudet denne byen har å tilby: De aller fleste finner noe som frister blant det rikholdige musikal- og show programmet på byens West End. For mange kan også noen av byens tallrike guidede byvandringer på kveldstid være et godt alternativ. Her kan man for eksempel følge i Jack the Ripper’s eller Shakespeares fotspor, for ikke å nevne Dead Poets Walk eller The Beatles ”In My Life”-Walk. Benytt denne anledningen til å lære å kjenne London fra en annen side. Få et uforpliktende tilbud på tur til London i dag!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no