England / Manchester

Byen Manchester er ikke den tøffe industribyen
den var generasjoner siden som mange forestiller seg.
Bestill en gruppereise til Manchester, se forandringen!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Byen Manchester er ikke den tøffe industribyen den var generasjoner siden som mange forestiller seg. Bestill en gruppereise til Manchester, se forandringen! Nå har Manchester massive byutviklingsprosjekter som har gitt byen et nytt ansikt. Dette har forsterket byens distrikter, og gjør disse kule, kultiverte og karakterfulle slik at de kan konkurrere med selv de mest hipster nabolag.

”The Capital of the North” er en levende by med et kosmopolitisk preg. Byen har et kulturelt preg og med sin lidenskap for sport og dens fantastiske musikalske historie har denne byen personlighet. I Manchester blir du garantert underholdt og holdt opptatt og fascinert av byens hyggelige kanaler og renoverte industrielle bygninger.

Fotball og musikk er kanskje det Manchester er mest kjent for internasjonalt. Store musikalske verk som The Gee Bees, Oasis og New order og mange flere kommer fra Manchester. Dn årlige musikkfestivalen ”In The City” er kjent for mange i den internasjonale sammenheng. Fotballfans vil også besøke den legendariske Old Trafford der den legendariske Sir Alex Ferguson bygde et stjernelag over flere tiår. Manchester er også en meget kreativ by med fremdragende tilbud på museer, mat og uteliv. Med kanaler som krysser som gir byen en fantastisk atmosfære, og det anbefales å utforske Manchester til fots

Om du ønsker en god kveld på byen anbefaler vi å gå innom Manchester Comedy Store, som er en mektig komedie scene i byen. Dette er nærmest en lattergarantist, med standup show fra enten lokale eller internasjonalt anerkjente komikere.

Gruppereiser til Manchester – Storbritannia har mye å tilby

Er du interessert i å gå på et litt annerledes museum, så anbefaler vi å dra på Imperial War Museum North. Dette handler om mennesker og deres liv, om hvordan det har vært, og fremdeles er når det er formet av krig og konflikter. Bygningen er av det imponerende slaget og er designet av den internasjonale arkitekten Daniel Liveskind. Bygningen er et symbol på verden vår i dag som er revet fra hverandre av konflikter. Et annet museum som er verdt å ta turen på er Manchester museum. Det har nesten 6 millioner samlinger av eksemplarer og gjenstander. Museet er også hjemmet til en av de viktigste og største samlingene av gamle egyptiske gjenstander i Storbritannia. En botanikk samling finnes også sammen med levende dyr på Vivarium og arkeologi samling.

Som sagt så er Manchester en by som har mye fokus på fotball, og byen har to store fotball lag i Manchester United og Manchester City. Byen ligger heller ikke mer en 40-50 minutter unna byer som Liverpool som har det legendariske storlaget Liverpool FC og også Everton i sin by. Liverpool tilbyr også noe for deg som er interessert i Beatles. Dette er byen bandet hadde opprinnelse, så det er absolutt verdt å besøke denne byen om noe av dette interesserer deg. En annen by som som ikke ligger langt unna er Leeds, som har Leeds United som sitt fotball lag, som også har mange norske supportere. Drar du til Manchester med fly er disse tre byene lett tilgjengelig for deg som er interessert i Fotball og kultur.

Så kontakt oss nå om du ønsker et uforpliktende tilbud på gruppereise til Manchester!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no