Finland/Helsinki

Gruppereise til Helsinki er et godt valg for skoler og firmaer. Gode på undervisning og teknologi. Finland er og høyt opp på listen over beste land å bo i.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Gruppereise til Helsinki er et godt valg for skoler og firmaer. Gode på undervisning og teknologi. Finland er og høyt opp på listen over beste land å bo i.Helsinki er den kosmopolitiske og moderne hovedstaden i Finland. Helsinki ligger ved Østersjøen og har over en halv million innbyggere.

Helsinki tilbyr mye å se og gjøre. Hele året kan du oppleve ting som ulike design, arkitektur, attraksjoner, spennende matkultur, gode shoppingmuligheter etc. Helsinki tilbyr faktisk over 3000 livlige arrangementer som tilbys hvert eneste år. Her er det lov å føle på de kulturelle innflytelsene fra både øst og vest. Helsinki kan oppleves til fots, der mange attraksjoner ligger gangavstand fra sentrum. Men om du vil spare tid og krefter er trikken et godt alternativ.

En attraksjon som kan anbefales er Seurasaari Island. For over 120 år siden ble denne øya opprettet som en folkepark. Dette er en av de mest kulturelle attraksjonene i Helsinki og inneholder også et frilufts museum. Museet tilbyr 87 historiske trehus fra forskjellige deler av Finland. Seurasaari er også et fint sted å arrangere festivaler og happenings.

Et annet populært sted i Helsinki er Suomenlinna. Dette stedet ligger på UNESCOs verdensarvliste og er et fascinerende sted å utforske. Det er vegger på 6 kilometer, spennende tunneler, museer, restauranter, kafeer, guidede tourer og over 100 kanoner. Det finnes også en fergetur som er en god opplevelse. På fergeturen kan du fotografere Helsinki fra sjøen. I Suomenlinna bor det rundt 800 mennesker og har en markedsplass hele året. Stedet er lett tilgjengelig med ferge fra Helsinki.

Gruppereise til Helsinki – Helsinki har mye å tilby

Om du er interessert i litt andre ting enn kultur og historie kan vi anbefale å dra til Helsinki Zoo eller Linnanmäkifornøyelsespark. Dyrehagen er en av de få parkene i verden som ligger på en øy. I denne dyrehagen fins det 150 dyrearter og 1000 plantearter og tar deg til alt fra kalde fjellområder, tørre stepper, nordiske barskoger til tropisk regnskog. Dette vil si at du opplever Faunaen i alle verdensdelene på en måte. Dyrehagen ble opprettet i 1889 og er en av de eldste dyrehagene i verden. Til tross for dette er Helsinki Zoo en moderne dyrehage som opprettholder og bevarer biologisk mangfold.

Om Adrenalinet skal pumpe litt mer anbefaler vi Linnanmäki fornøyelsespark som er den mest populære fornøyelsesparken i Finland og har det største utvalget av berg og dalbane rides i hele Nord-Europa. Over 1 million mennesker besøker parken hvert år.

Om du skal se Helsinki og diverse andre aktiviteter som museer og andre historiske verk anbefaler vi og dra på en privat guidet City Tour. Dette er en privat tur som kan starte hvor som helst innenfor Helsinki området, og går mellom 9-16. På denne touren kan du oppleve Helsinki og se hvor vakker byen er. Helsinki er en av Europas mest progressive og moderne byer, og har spennende historie som er 450 år gammel. På denne turen vil du også ha en sjans til å besøke blant annet disse aktivitetene:

• Senatplassen og den lutherske katedralen
• elegant Uspenski katedral (Uspenskin Katedraali)
• unik Temppeliaukio Rock Church
• Sibelius Monument
• Markedsplassen
• Kamppi-kapellet av stillhet

Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Helsinki i dag!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no