Paris

Den franske hovedstaden er ikke uten grunn en
av verdens mest besøkte byer. Det er ikke uten grunn
at mange bestiller en gruppereise til Paris for ikke å
glemme firmatur!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Den franske hovedstaden er ikke uten grunn en av verdens mest besøkte byer. Det er ikke uten grunn at mange bestiller en gruppereise til Paris for ikke å glemme firmatur! Den romantiske byen er nemlig så rik på ulike inntrykk, fra klassisk kunst til kaféliv, fra mote til markedsplasser. Enhver deltaker på gruppereise eller firmatur vil finne mye av interesse. Hvilke andre byer kombinerer storslagne byggverk, brede boulevarder, historiske minnesmerker og sjarmerende bydeler som Montmartre og Latinerkvarteret, med sine trange gater og koselige kafeer? 

For den kunstinteresserte kan Paris skilte med noen av verdens flotteste kunstmuseer, som Louvre, Musée Picasso, Musée d’Art Moderne og Musée d’Orsay. Og selv i en by som Paris, med så mange arkitektoniske perler, har flere av museene en bygningsprakt som kan konkurrere med deres innhold.

Nyt utsikten fra Eiffeltårnet, se den evige flamme under Triumfbuen, vandre gjennom Montmartres gater til den vakre kirken Sacre Coeur, der du kan se utover Paris. Nei, vi kan ikke liste opp alle severdighetene, men de er alle verdt å få med seg på en gruppereise til Paris. Men husk at det ofte lurer koselige, unike opplevelser bare noen steinkast fra de travle handlegatene og mest kjente attraksjonene. Gå f.eks. gjennom Rue Mouffetard, som ligger bak Pantheon, og sug inn den deilige atmosfæren av butikker og boder med slaktervarer, grønnsaker og vin.

Gruppereise til Paris – Frankrike har mye å tilby

Er du på utkikk etter den tidløse, elegante franske moten? Den finner du selvsagt alle verdens største motehus i shoppingsentrene i 8. arondissement, som Printemps og Galleries Lafayette. Kanskje kan det være like spennende å jakte på de talløse spesialbutikkene. De inneholder både klassisk mote og street fashion, antikviteter, interiør, bøker, musikk og mye, mye mer. De ligger spredt utover hele byen. Uansett vil du garantert finne det du leter etter, i Paris. Send en uforpliktende forespørsel på gruppereise til Paris i dag!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no