Hellas/Athen

Historiske Athen er vår sivilisasjons vugge, men også en by for den som ønsker å bare slappe av og nyte livet. Bestill en gruppereise til Athen i dag!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Historiske Athen er vår sivilisasjons vugge, men også en by for den som ønsker å bare slappe av og nyte livet. Bestill en gruppereise til Athen i dag!

Til å begynne med gir en tur opp på Philopapposhøyden en nydelig utsikt over byen og et god overblikk. Herfra kan du for eksempel kikke ned på markedsplassen Agora som fortsatt er et samlingssted for byens rike sosiale og kulturelle liv. Her finner du mange museer og spennende severdigheter. Er du heller i humør for shopping, er bydelen Monastiraki like ved et godt alternativ. Her finnes en rekke spennende butikker, og på søndager er det også et yrende loppemarked her.

Intet besøk i den greske hovedstaden er komplett uten et besøk på Akropolis, der Parthenon, et av antikkens store byggverk, har skuet vakkert ut over den store og sydende byen i over to tusen år. Men til tross for byens mange historiske severdigheter og museer som huser skatter fra byens mange arkeologiske utgravninger, er Athen så mye mer enn en sin gamle historie.

Gruppereise til Athen – Hellas har mye å tilby

I det gamle Aten finner du også Plaka, den eldste bydelen, med sine trange, koselige gater, sjarmerende småhus og mange spennende tavernaer. Der kan du benytte anledningen til å gjøre deg kjent med det deilige og sunne greske kjøkkenet. Hvorfor ikke prøve en moussaka, gratinert lammekjøtt med aubergine, tomat og hvitløk? Eller hva med en porsjon souvlaki eller en rask gyros, gresk kebab, på farten?

Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Athen i dag!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no