Irland/Dublin

Den irske hovedstaden er et selvsagt valg for den som ønsker både storbyens opplevelser og et hjemsteds varme og sjarm. Bestill gruppereise til Dublin!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Den irske hovedstaden er et selvsagt valg for den som ønsker både storbyens opplevelser og et hjemsteds varme og sjarm. Med sine 850 puber har alle dublinere et lokalt stamsted. Bestill en gruppereise til Dublin og Irland!

Stemningen på puben er ofte det nærmeste man kommer å sitte hjemme i irenes egne stuer – om ikke bedre. Legg til de fantastiske naturopplevelsene som venter bare en snau time utenfor byen, så har du et perfekt reisemål for gruppereise til Dublin.

En utmerket måte å bli kjent med Dublin på er faktisk å hoppe på en av sightseeing-bussene med åpent tak. Bussene går gjerne med et kvarters mellomrom, og man kan hoppe av og på igjen når man ønsker. En av byens mest populære attraksjoner er Guinness-bryggeriet, der en kan stifte nærmere bekjentskap med dette skummende, smakfulle nasjonalsymbolet. Ryktene vil ha det til at irene drikker to millioner liter av det hver dag – tilsvarende en halv liter hver!

Minst like spennende er Kilmainham Gaol-fengselet, der mange av lederne for Påskeopprøret i 1916 ble fengslet og henrettet. Fengselet er derfor i dag omgjort til museum for irenes frihetskamp. Den historieinteresserte vil også ha stor glede av Nasjonalmuseet i Kildare St., med store utstillinger fra bronse-, jern- og middelalderen, mens de litterært anlagte kan lære mer om store forfattere som Joyce, Yeats og Beckett på Forfattermuseet ved Parnell Square. Joyce har faktisk også et eget senter for sin litteratur i North Great Georges St.

Gruppereiser til Dublin – Irland har mye å tilby

Etter en slik omvisning er man nok både sulten og tørst, og da passer ingenting bedre enn å legge veien til Temple Bar-distriktet. I motsetning til resten av byen er det omtrent bilfritt her. De besøkende kan velge fra et nærmest endeløst utvalg av både puber og restauranter med mat fra alle verdens hjørner. Men ønsker du å gjøre som irer flest spiser du på puben, som gjerne har egen kokk og en liten håndfull enkle, smakfulle og hjemmelagde retter på menyen. Er du heldig, får du fort vekk overvære stamgjester som spontant synger eller forteller skrøner for å by på seg selv.

Og så kan du planlegge morgendagens utflukt til den irske landsbygda. Den byr på smaragdgrønne, rullende åser, mil etter mil med mosegrodde steingjerder, endeløse sandstrender og en rekke sjarmerende gårder, ridesentre, seilskoler og andre fritidstilbud. Velkommen til Irland! Oppdag alt Irland har å tilby, planlegge ditt opphold og bestill gruppereise til Dublin med oss! Vi skreddersyr ditt Dublin opphold etter deres behov og ønsker. Send oss en forespørsel om firmatur til Dublin i dag og vi vil komme tilbake til dere med det beste Dublin har og by på.

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no