Israel/Tel Aviv

Ved siden av Jerusalem er Tel Aviv et av de mest populære turistmålene Israel. Bestill en gruppereise til Tel Aviv og opplev teknologisk metropol!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Ved siden av Jerusalem er Tel Aviv et av de mest populære turistmålene Israel. Bestill en gruppereise til Tel Aviv og opplev teknologisk metropol! På grunn av kysten blir Tel Aviv en attraktiv sommer destinasjon. Tel Aviv blir omtalt som «byen som aldri stopper» mest på grunn av det stadig voksende kulturlivet og det livlige nattelivet i byen.

I en svært dramatisk kontrast til hovedstaden Jerusalem er ikke Tel Aviv en by med historie på samme måte. Men Tel Aviv puster av et levende sentrum og kan skryte av spirende kulturelle, kulinariske nattelivscener. Tel Aviv har kontrastfulle nabolag og noe å tilby for historieelskeren og de unge reisende som er nysgjerrig på Israels moderne kultur. Et av høydepunktet i gruppereise til Tel Aviv er den såkalte «gamlebyen» altså Jaffa. Jaffa er ca 3000 år gammelt og lokker besøkende med gamle bygninger, bibelske gjenstander og ellers en operativ sjarmerende fiskehavn det er verdt å besøke. Når man nevner Jaffa er dette den eldste bydelen av Tel Aviv, med gamle kirker, steinbygninger og ellers romantiske gater. Det er en uimotståelig sjarm med en rik historie når du går gjennom denne bydelen. Ja, det er lett å bli forelsket av den gode atmosfæren her.

Et annet område i Tel Aviv som er verdt å besøke er Neve Tzedeks. Gå på en spasertur gjennom de sjarmerende gatene i en av Tel Avivs eldste deler. (Det første jødiske nabolaget som kommer utenfor byens murer). Nyt et godt måltid på en av de mange restaurantene eller kafeene i det vakre nabolaget. Neve Tzedek ble bygd i 1887.

Gruppereiser til Tel Aviv – Israel har mye å tilby

I Tel Aviv har du det såkalte «White City» som er de berømte Bauhaus-bygningene. Dette er spredt over hele byen og okkuperer ikke et eget område. Som allerede har Tel Aviv har også frodige og kystnære omgivelser ved Middelhavet, og lange strender. Turister og lokalbefolkning finner dette svært attraktivt. Selv om mange kommer til Tel Aviv på grunn av strandlivet og det ustoppelige nattelivet, er det også mer å se og gjøre. Byen tilbyr en kombinasjon av historiske severdigheter og attraksjoner som for eksempel banebrytende butikker, museer og kunstgallerier. De modernistiske Bauhaus-bygningene med tusenårsarkitektur fra Jaffa er med på å prege byens utseende.

NB: Israel har svært korte avstander og kan komme seg til neste storby enten Jerusalem, Netanya eller Haifa etc. på bare 1-2 timer enten ved buss eller leiebil. Filmen over viser en oversikts-film over Israel som helhet.

Bestill din firmatur eller gruppereise til Tel Aviv nå!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no