Italia/Bologna

Byen er vertskap for flere internasjonale messer og er kjent for sine motorkjøretøy Maserati, Lamborghini og Ducati. Bestill gruppereise til Bologna!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Byen er vertskap for flere internasjonale messer og er kjent for sine motorkjøretøy Maserati, Lamborghini og Ducati. Bestill gruppereise til Bologna!Alle disse merkene er født i Bologna men også Ferrari har sitt hovedkvarter i nærheten, like utenfor Modena. Så et besøk på disse museene anbefales for deg som er bil interessert. Bologna er hovedstad i Emilia Romagna-regionen og er omtalt som et universitet senter, kunstby kjent for sin utmerkede mat.

I selve sentrum av Bologna er det fullt av vakre palasser og kirker fullpakket med kunstverker med byens kulturelle betydning gjennom århundrene som tema. Sentrumet er historisk og meget godt bevart og anses som en av de største på dette i Europa vel verdt en gruppereise til Bologna.

I Bologna anbefales et besøk til Torre Degli Asinelli og Torre Della Garisenda. Dette er to skrå tårn som er bygget i det 12. Århundre, og er et av hovedtemaene i byen. Av de to tårnene er det høyeste tårnet Torre degli Asinelli med sine 98 meter. Har du krefter så anbefales en tur opp i dette tårnet for å nyte utsikten fra toppen.

Gruppereise til Bologna – Italia har mye å tilby

Ønsker du å finne på noe annet i Bologna en bare kunst og kultur anbefales et Italiensk matlagingskurs på Agriturismo San Giuliano. Her kan du lære å lage en perfekt pasta Bolognese, som også stammer fra Bologna. Klasser organiseres også i matlaging og pastaforming av tradisjonell Italiensk mat. Disse kursene holdes på Spansk, Italiensk, Engelsk eller Fransk og er en aktivitet som du kan oppleve på en gruppereise til Bologna.

Et besøk til Terme San Luca tilbyr hydromassasje, velværesenteret, bad og varmebassenger. dette er et av de eldste spa-områdene i Bologna med over 25 års historie, men spa-kulturen dateres lenger tilbake enn dette. Faktisk bygde keiser Augustus det første ”calidarium” i Bologna for mer enn 2000 år siden.

Så enten om du er interessert i motorkjøretøy, kunst/kultur eller bare avslapning er Bologna plassen for deg. Bestill gruppereise til Bologna hos oss nå!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no