Italia/Parma

Når man hører parmesanost, Verdi og Parmaskinke er det de tre ordene som innkapsler Parma. Byen er kjent for å vite hvordan man lever det gode liv både i og utenfor Italia.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Når man hører parmesanost, Verdi og Parmaskinke er det de tre ordene som innkapsler Parma. Byen er kjent for å vite hvordan man lever det gode liv både i og utenfor Italia. Parma var hovedstaden for Hertugdømme og preges av et fantastisk og historisk bysentrum, fantastiske kunstverk og ulike slag av fantastiske bygninger. I tillegg til parmesanost og skinker er byen også kjent for sitt rike tilbud av kunst og kultur. Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Parma i dag.

Hertugdømmets lille hovedstad Maria Luifia d´Austrias satt toner til av Giuseppe Verdi, beskrevet av Giovanni Guareschi og udødeliggjort av Bernardo Bertolucci. En av byene med høyest levestandard i Italia er Parma. Grunnen til dette er kanskje byens fantastiske matkultur. Som nevnt produserer regionen to av verdens mest verdsatte produkter. Men også Culatello– og Felino salami.

Byen et kulturelt og kunstnerisk sentrum. Kunstverk som katedralen, dåpskapellet, San Giovanni Evangelista kloster, det berømte Regio Theatre og Teatro Farnese fra 1700-tallet. Italias mest elskede komponist Verdi var født i Bussetto. Mange av hans operaer blir fremført blir fremført i storslåtte operahus i byen.

Gruppereiser til Parma – Italia har mye å tilby

Vi ønsker også å anbefale et besøk i Duomo som er en av de aller flotteste kirkene av romansk stil i nord-Italia.
Kirken har en storslått kuppel. Ta også en tur til Palasset Palazzo som er bygget for Farnese-familien. Farnese Theatre holder til i dette vakre palasset. Vi ordner gjerne en gruppereise til Parma. Be oss om et uforpliktende tilbud på deres gruppereise i dag.

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no