Italia/Pisa og Toscana

Når vi snakker om Pisa tenker de fleste på «Det skjeve tårnet i Pisa» men byen har mye mer å by på enn det. Bestill en gruppereise til Pisa og Toscana!

Få et uforpliktende tilbud!
x

I en sentral del av Italia finner du den vakre byen Pisa. Bestill en gruppereise til Pisa og Toscana! Byen ligger 80 km fra Florence og bare 12 km til Liguiahavet. Det er 20 km til havnen Livorno og derfra går fergene til blant annet Korsika, Elba Island og Sardinia. Pisa er og et flott utgangspunkt for å besøke Toscana-regionen.

Når vi snakker om Pisa tenker de fleste på «Det skjeve tårnet i Pisa» men byen har mye mer å by på enn det. Pisa har også en verdenskulturarv og har en bykjerne fra middelarlderen og med komplekset Piazza dei Miracoli. Rundt Pisa har vi områder som er utmerket for strandliv, vandreturer, bondegårdsliv og vannsport på Versiliakysten. Som en del av en gruppereise til Pisa og Toscana området kan vismaking inngå i programmet.

Når vi snakker om kysten kan du nyte kystens vakre arkitektoniske landskap eller den nærligende San Rossore-parkens naturlige skjønnhet. Dette er virkelig vakkert. Arrangementer i Pisa er det rikelig av. Markeringer av tradisjonelle arrangementer i den historiske Regattan på Arni of den fascinerende «Luminara» og konkurransen «Gioco del Ponte» i juni er bare noe av det som skjer. Et annet alternativ er en festival med internasjonal hellig musikk «Anima Mundi» som finner sted på høsten i månedene september til oktober i katedralen og monumentkirkegården. Når de ikke restaurerer monumentet kan festivalen gå som planlagt i Opera Primaziale Pisana. I juni og juli holdes konsertene under tårnet.

Gruppereiser til Pisa og Toscana – Italia har mye å tilby

Domkirken Battistero er i dag et museeum og monument tilhørende Opera Primaziale Pisana. Denne var bygget på 1100-tallet for å bygge og overvåke oppføringen av monumentet på mirakeltorget. Grunnen til dette er at det er kunstnerisk og arkitektonisk veldig vakkert. Når Pisa var en av de mektigste kystrepublikkene i vestre Middelhavet i år 1064 ble katedralen påbegynt. Ca. 100 år senere ble baptisteriet ferdigstilt i gotisk stil. I 1987 ble dette monumentale komplekset anerkjent av UNESCO som en verdensarv.

Som sagt kommer du ikke utenom det skjeve tårnet i Pisa. Dette tårnet er opprinnelig en katedral og har et klokketårn. Tårnet ble påbegynt i år 1173 og ble ikke ferdig før 200 år senere. Grunnen til at dette tårnet er kjent er fordi det har en helning på utrolig 5,5 meter. Og er virkelig en «must see» når du er i Pisa.

Bestill gruppereise til Pisa og Toscana uforpliktende i dag!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no