Italia/Roma

Enten man er ute etter historiske ruiner, klassisk arkitektur, kunst, mat, markeder, shopping eller å nyte livet. Bestill en gruppereise til Roma i dag!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Enten man er ute etter historiske ruiner, klassisk arkitektur, kunst, mat, markeder, shopping eller å nyte livet med en espresso på en sjarmerende piazza, er Roma én eneste stor opplevelse. Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Roma i dag!

Byen er forholdsvis liten og oversiktlig, så det meste kan oppleves til fots, og byen egner seg derfor veldig godt til både korte og lange gruppereiser og firmaturer. Det er dessuten aldri langt mellom de kulinariske opplevelsene på byens talløse ristoranti og trattorie. Velg gjerne et spisested som har mange italienske kunder. Glem ikke en liten dessert på en gelateria, som serverer den utsøkte italienske isen.

Selv om Roma ikke er så stor i utstrekning, har den desto flere severdigheter og opplevelser å by på. Det er derfor lurt å planlegge reisen godt, så man ikke ender opp med å gå gjennom. Det er lurt å dele opp byen i mindre biter tilpasset feriens lengde. For ingen bydeler er uten sine attraksjoner.

Gruppereiser til Roma – Italia har mye å tilby

Man må selvsagt få med seg de store turistmålene som Peterskirken, Vatikanmuseene, Det sixtinske kapell, Colosseum, Forum Romanum, Spansketrappen, Trevifontenen, Piazza Navona, Campo dei Fiori og Trastevere. For den som våger seg en liten busstur ut av byen, er også de gamle St. Sebastian-katakombene utenfor bymurene en unik opplevelse. En gruppereise til Roma er vel anvendte penger.

Men den som virkelig vil oppleve Roma, må også huske på å bevege seg litt vekk fra de aller vanligste turiststrøkene og inn blant byens gamle murer og smug. Her finner man det ekte Roma som mange turister aldri finner. Ta inn byens lyder og lukter, og husk å ta nesen opp av kartboka. Mye av byens sjarm finnes over øyehøyde, der byens innbyggere henger opp klesvasken mellom bygningene og vinker vennlig ned fra sine trange, blomstrende balkonger, slik de har gjort i årtusener. Om du er interessert i sport kan vi anbefale å dra innom Stadio Olympico som er hjemmebanen til de to store klubbene S.S Lazio og A.S Roma. Vi lager et uforpliktende tilbud til dere på gruppereise til Roma i dag om du ønsker det!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no