Italia/Venezia

Venezia, et øyrike på påler, er blant Europas desidert mest eksotiske byer, og en gruppereise til Venezia eller firmatur hit vil garantert…

Få et uforpliktende tilbud!
x

Venezia, et øyrike på påler, er blant Europas desidert mest eksotiske byer, og en gruppereise til Venezia eller firmatur hit vil garantert ikke glemmes så fort. Hvem har ikke romantiske assosiasjoner til karneval, gondolturer, Rialtobroen, glasskunst fra Murano, Sukkenes bro eller Markusplassen.

Venezia er også en høyst levende by med et særegent dagligliv formet av byens beliggenhet. Preget av både vaporettoer (båtbusser), varetransport via båt og flytende politi og brannvesen. Venezia inneholder hele 150 kanaler som krysses av nesten 450 broer. Det sier seg selv at i denne byen reiser man enten til fots eller til vanns – både taxibåter og vaporettoer fungerer veldig godt.

En førstegangs besøkende bør absolutt besøke både Dogepalasset, Markuskirken og San Giorgis kirke. Alle sammen har fantastiske opplevelser å by på. Den kunstinteresserte kan heller ikke unnvære et besøk til Guggenheim-museet for moderne kunst. Den tidligere private villaen ved Canal Grande som er omgjort til museum for kunstnere som Picasso, Magritte og mange flere. Og er du mer interessert i det klassiske, så er byen så smekkfull av kirker, palasser og museer at det bare er å velge og vrake.

Gruppereiser til Venezia – Venezia har mye å tilby

Det er likevel noe spesielt med atmosfæren om kvelden og natten, da de mange dagsturistene har forlatt byen. Da kan du se lysene som speiler seg i kanalene. Kanskje gjennom et tynt lag tåke, og høre tonene av klassisk musikk som strømmer ut fra konserter i Markuskirken eller de mange restaurantene og barene. Særlig kan et besøk til det folkelige kvartalet Cannaregio anbefales. Dette har de senere årene blitt et stadig mer populært strøk for en kveld på byen. Rekken av små barer, mange av dem med balkonger ut mot kanalen Rio della Misericoridia, er full av yrende liv. I de fleste har også kjøkkenet lenge åpent, en stor fordel for tilreisende som er mette på opplevelser, men sultne på mat.

Og husk også at Venezia er full av små bortgjemte plasser der man kan slippe unna folkemengdene og sitte og nyte roen og den historiske atmosfæren i denne eksotiske byen på påler. Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Venezia i dag.

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no