Italia/Verona

Verona er kanskje mest kjent for den verdensberømte kjærlighetshistorien om ”Romeo og Juliet”. Bestill en gruppereise til Verona og opplev stemningen!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Verona er kanskje mest kjent for den verdensberømte kjærlighetshistorien om ”Romeo og Juliet”. Bestill en gruppereise til Verona og opplev stemningen! ”Romeo og Juliet” skrevet av William Shakespeare, samt sin praktfulle Arena. Verona er en av Italias mest besøkte byer og befinner seg også på UNESCOs verdensarvliste og gjør dette til et av de aller viktigste turistdestinasjonene i hele Italia. Med sin avslappende atmosfære, varme og eleganse vil denne byen sjarmere deg.

Selve sentrum er absolutt vel verdt et besøk på en gruppereise til Verona med sin overflod av kirker og palasser. Folkemengder strømmer også til ”Julias grav” Ifølge legenden ligger restene av Romeo og Juliet her i denne graven. Et besøk til ”Juliets house” er også anbefalt, der dette huset er datert tilbake det 12. Århundre. Huset ble opprinnelig eid av Dal Cappello familien. På grunn av forvirring ved navnene Cappello og Capuleti så var dette fødselen til den populære myten om at nettopp dette huset var hjemmet til Juliet.

Et annet sted vi anbefaler deg å besøke mens man er i Verona er Verona Arena. Dette er et romersk amfiteater lokalisert i Piazza Bra i Verona og bygd i det første århundre. Arenaen er internasjonalt kjent for sine store operaforestillinger og Arenaen er en av de best bevarte gamle bygningsstrukturene av sitt slag.

Et ”must-see” i Verona er et besøk til Katedralen Duomo. Katedralen er dedikert til Santa Maria Matricolare. Dette er et sted fullt med vakre fresomalerier, statuer, mange kunstverk og historie å beundre. Duomo ble opprinnelig bygd i romersk stil, men etter et jordskjelv i 1117 ble det rebygget i gotisk stil.

Gruppereise til Verona – Italia har mye å tilby

Selve sentrumet og møteplassen under romertiden er Piazza delle Erbe. Sentrumet var et møtested, markedssted og selve byens politiske sentrum. Piazza delle Erbe har fortsatt med å være dette i flere århundrer. Så Piazza delle Erbe er et sted vi anbefaler deg å besøke.

II Giardino Giusti er en annen plass det kan være verdt å besøke. Dette herskapshuset ble opprettet for grev Agostino Giusti å har stått siden år 1570. Personer som Mozart og Goethe har også besøkt dette historiske stedet. Her finner du en frodig hage som tillater deg en rolig spasertur med vakre skulpturer å beundre på veien. Ifølge en lokal myte er elskere som lykkes med å finne hverandre i den lille labyrinten mitt i hagen ment til å holde sammen med hverandre.

Som du ser er Verona en fascinerende kulturby og er virkelig anbefalt for deg som er interessert i nettopp dette. Så bestill gruppereise til Verona med oss nå!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no