Kroatia/Dubrovnik

Her finner du praktfulle bygninger med en fin atmosfære, dette er en bydel hvor det er fantastisk å ta seg en gåtur. Bestill en gruppereise til Dubrovnik.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Her finner du praktfulle bygninger med en fin atmosfære, dette er en bydel hvor det er fantastisk å ta seg en gåtur. Bestill en gruppereise til Dubrovnik. Den marmorkledde byen Dubrovnik er kjent for sin skjønnhet og byen sprudler av liv året rundt. Gamle byen ligger på innsiden av bymurene og torget, barene, smugene og kafeene strømmer alltid av folk. Den sjarmerende glansen av det krystallklare vannet rundt bymurene sjarmerer de besøkende til Dubrovnik

I gamlebyen finner du praktfulle bygninger med en fin atmosfære, dette er en bydel hvor det er fantastisk å ta seg en gåtur. Gatene er som sagt kledd i marmor og er noen av de mest sjarmerende gatene i hele verden. Fra et gammelt kloster til å ende opp på et torg beskriver hovedgaten Stradun.

Det kultur historiske museet i Dubrovnik ligger i det såkalte Rectors Palace, der et skribentkontor, et retts rom og et fangehull ligger i første etasje. Du finner også en samling av mynter, sel, klokker og vekter av numismatisk stil. Alt dette finner du i mellometasjen. Du finner også møbler, uniformer, ulike type våpen og et inventar fra Domus Christi apotek.

Gruppereise til Dubrovnik– Kroatia har mye å tilby

Dubrovnik ligger også veldig i nærheten av Split. Vi ordner også kombinasjonstur hvor dere kan reise inn til Split og hjem fra Dubrovnik.

Men selve byen Dubrovnik har så mye mer å tilby enn nevnt ovenfor. Så få et uforpliktet tilbud av oss på gruppereise til Dubrovnik nå!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no