Kroatia/Split

En gruppereise til Split byr på en vakker gammel by, billig mat og drikke, strender og god stemning. Bestill en gruppereise til Split i dag!

Få et uforpliktende tilbud!
x

En gruppereise til Split byr på en vakker gammel by, billig mat og drikke, strender og god stemning. Bestill en gruppereise til Split i dag! Den romerske keiseren Diocletian utvalgte Split som sitt bosted. Han bygde sitt gigantiske 1700 år gamle palass her, som er omgitt av vakre og sjarmerende smug og torg. På grunn av grunn av sin enorme og utmerkede bevaring, kan denne gamle kolossen faktisk betegnes som en by i en by. Byen har en sjarm med historiske fascinerende steder, der mange turister forelsker seg i krystalliske farvann og uberørt natur mens de strømmer til Split gjennom den varme Kroatiske sommeren.

Menneskene som bor i Split hevder ar deres by er ”verdens vakreste by, og utover det!” Og Split har som mål om å overbevise deg om nettopp dette. Denne byen er full av sjel og liv, og lokalbefolkningen er hyggelige og bare venter på å ønske deg velkommen med åpne armer. Split kan tilby mye underholdning og utflukter i sine omgivelser og bare noen få byer i verden kan måle seg med dette.

Om du er interessert i rik historie kan vi anbefale å besøke gamlebyen. Her har du gamle murer omgitt av torg og de reisende kan oppleve arkitektoniske og kulturelle skjønnheter som gjør byen et knutepunkt for kultur. Som du ser har Split en rik historie som du sikkert legger merke til når du besøker byen. Historiske steder som er verdt å besøke er som nevnt Diocletians Palace og andre historiske steder som Catherdral of St. Domnius og Pjaca Clock Tower for å nevne noen.

Som nevnt har Split en vakker natur med det krystallklare vannet, hvite strender som strekker seg langt. Split kan også tilby mange utendørsaktiviteter eller vannsport av flere slag. Omgivelsene i Split er fantastiske og fengslende, og byen har blitt en turistmagnet. Byen har utviklet seg til å bli et reisemål med naturlige særegenheter og har blitt forsterket av levende atmosfærer med barer, butikker og restauranter.

Gruppereise til Split– Split har mye å tilby

For å se denne byen anbefaler vi å bli med på en guidet tur. Da kan du møte guiden din i sentrum med 4 avgangstider mellom 10:30 og 18:00 som passer best for deg. På den 2 timers lange touren vil guiden vise deg alt fra Splits romantiske kirker fra tolv- og trettenhundretallet, middelalderfestninger, gotiske palasser fra det 15. Århundre og palasser i barokk/renessansen stil.

Du kan også spasere rundt i den romerske delen av Split og oppleve ruinene i Diokletians palass. Du kan også besøke katedralen i Saint Donius, kjent lokalt som St Duje. Dette er faktisk en av de best bevarte romerske bygningene som fins i dag, bygget i det 5. århundre. Andre flotte serverdigheter du kan se er statuen av middelalderens kroatiske biskop Gregory of Nin, tårnklokken og Golden Gate som har holdt tid i Split siden det 15. århundre. Et knutepunkt for livet i split er middelalderkvartalet som inneholder rådhuset, fiskemarkedet og den vakre promenaden over Riva havn. Din guide vil dele historier og fakta med deg mens du opplever den livlige kulturen i denne historiske byen.

Så hva venter du på? Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Split fra oss nå!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no