Latvia/Riga

Riga er en levende og fascinerende by som ligger mindre enn to timer fra Norge med fly. Vel verdt er en gruppereise til Riga pga god mat og masse å gjøre!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Riga er en levende og fascinerende by som ligger mindre enn to timer fra Norge med fly. Vel verdt er en gruppereise til Riga pga god mat og masse å gjøre! Den gamle byen ved Daugava-elven egner seg derfor ypperlig til korte gruppereiser og firmaturer.

I den sjarmerende og koselige byen venter det en overflod av spennende historiske severdigheter, hyggelige markeder og grønne lunger. Byen kan dessuten by på et bredt utvalg av spa- og massasjebehandlinger til lave priser som en bør benytte seg av på en gruppereise til Riga!

Blant de virkelige severdighetene finner du blant annet den imponerende russisk-ortodokse katedralen med fem kupler og domkirken fra 1226, som er den største av alle i de baltiske landene. Her finner du blant annet et enormt pipeorgel fra 1800-tallet med hele 6718 enkeltpiper fra 13 mm til 10 meter i lengde! Sentralt i byen finner man også den anerkjente nasjonaloperaen, der man kan se både opera og ballett av høy kvalitet til en svært rimelig pris. I tillegg huser byen et bredt utvalg av interessante museer og historiske severdigheter i gamlebyen.

Gruppereiser til Riga – Latvia har mye å tilby

Pass også på å legge veien til noen av byens markeder, der det yrer av liv og aktivitet. Størst av dem er sentralmarkedet, som er et av de største i Europa. Det ligger i og utenfor fire kjempemessige haller som under andre verdenskrig ble brukt som luftskiphangarer av tyskerne. Her kan du finne et bredt utvalg av ferske, lokale matvarer. Dette er dessuten et lurt sted å kjøpe latviske lin- og lerretsprodukter, Riga-sjampanje, rav, ost, ullprodukter, latvisk øl og Vodka her – for eksempel LB (Latvian Balzams). Byens blomstermarked er også et vakkert sted å traske rundt og nyte de fargerike omgivelsene.

Vi har masse aktiviteter og gode restauranter og tilby! Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Riga i dag!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no