Litauen/Vilnius

Vilnius er hovedstaden i Litauen og er en av de mest besøkte byene i Øst-Europa. Et rimelig alternativ er en gruppereise til Vilnius.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Vilnius er hovedstaden i Litauen og er en av de mest besøkte byene i Øst-Europa. Et rimelig alternativ er en gruppereise til Vilnius. På grunn av sine unike arkitektoniske karakterer og sine kulturelle arrangementer og attraksjoner gjør Vilnius til en by som trekker oppmerksomhet. I løpet av de første tiår med uavhengighet økte byens antall besøkende drastisk og turistinfrastrukturen og tjenestene utviklet seg samtidig. Vilnius har blitt et turistattraksjonssenter.

Når du er i Vilnius vil vi anbefale et besøk til den selvoppgitte Republikken Uzupis, som ligger rett over elva Vilnia, og bak den spektakulære røde gotiske fasaden til St. Annes kirken.

Kan også anbefale å dra innom universitetet i Vilnius, Hill of Three Crosses, Gates og Dawn, Presidentpalasset, rådhuset, Ponar Memorial, Kalvariijy marked, og mange andre museer, gallerier, statuer og kirker. Og et besøk til National art gallery er en spennende opplevelse for deg som er glad i kunst. Dette galleriet er et moderne multifunksjonelt kunst- og kultursenter, og de besøkende blir kjent med en permanent utstilling. Litauisk kunst av moderne slag i form av malerier, skulpturer, grafikk, objekter, fotografier, installasjoner og moderne videokunst. Du kan også delta på kulturarrangementer, forelesninger og utdanningsprogrammer.

Gruppereise til Vilnius – Vilnius har mye å tilby

En aktivitet som anbefales på det varmeste er å stige opp i lufta gjennom en 60 minutters ballongtur over Vilnius. Her kan deg og gruppen du drar med å ha et overveldende eventyr som beriker turen din med å oppdage de vakre og lokale omgivelsene fra luften. Møt opp ved planlagt startpunkt og få sikkerhetsopplysninger som forberedelse til varmlufts ballong-turen sammen med teamet ditt. Hopp inn i kurven og opplev Litauen som en ubestridelig skjønnhet. Luftballong tur blir av mange beskrevet som en rolig svømmetur gjennom luften, og det vil være både spennende, samtidig som du rolig kan nyte utsikten og ta bilder mens du nyter stillheten. Du kan spørre flygerne om spørsmål underveis på turen. Du får også et glass med champagne etter endt tur. Turen tar ca 60 minutter. Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Vilnius i dag!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no