Østerrike/Salzburg

Levende tradisjon, kultur, moderne og historiske severdigheter, kunst, god mat og en haug med spennende arrangementer er noe av det en gruppereise til Salzburg tilbyr…

Få et uforpliktende tilbud!
x

Levende tradisjon, kultur, moderne og historiske severdigheter, kunst, god mat og en haug med spennende arrangementer er noe av det en gruppereise til Salzburg tilbyr. Og nesten alt dette er innen gangavstand. Her får du et hav av muligheter for ferierende til å oppleve en uforglemmelig by ferie på dette stedet som står på Unescos verdensarvliste.

Salzburg som by er en arena for over 4000 kulturelle arrangementer per år, 20 barokke kirker har også hjemme sitt der. I 1997 ble Salzburg som sagt lagt på Unescos verdensarvliste. Så den barokke middelalderske delen av byen er del av verdens kulturarv og har en rekke museer, familiedestinasjoner og en rekke historiske severdigheter.

Et av de største befestede forsvarssystemene i Europa finner du her i Salzburg og Fortress Hohensalzburg, Festningen ligger på toppen av Festungberg, og for å kommer dit må en ta en kabelbane. Herfra har du kjempegod utsikt over Salzburg by og kan virkelig anbefales.

I gamlebyen Alstadt ligger de fleste turistattraksjonene i Salzburg. Sjarmen til denne bydelen er kanskje det som danner hovedbilde av Salzburg generelt. Her er det fullt av fontener, sjarmerende torg, barokke kirker, smijerns skilt, klumpete middelalderske bygninger og mye mer.

Gruppereiser til Salzburg – Østerrike har mye å tilby

Salzburg er også kjent som fødebyen til Mozart og familien hans bodde i 3 etasje av Hagenhauer Haus på Gertreidegassenr.9. Her bodde de fra 1747 – 1773 og i 1756 ble Mozart født her. Dette er et anbefalt sted å dra om du er i Salzburg.

Ellers har Salzburg Museum of National History, Shoppingmuligheter etc. Ønsker du en gruppereise til Salzburg? Ta kontakt med oss nå!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no