Østerike/Wien

Wien er en kontrastfull by, der det gamle og klassiske møter det moderne. Storslagne, dekorerte bygninger fra storhetstiden. Bestill en gruppereise til Wien

Få et uforpliktende tilbud!
x

Wien er en kontrastfull by, der det gamle og klassiske møter det moderne. Storslagne, dekorerte bygninger fra storhetstiden på 1800-tallet ligger side om side med ultramoderne arkitektur i glass og stål, og den klassiske musikken eksisterer sammen med de pulserende rytmene i byens hippe nattklubber i Gürtel-området under togskinnene. På en firmatur eller gruppereise til Wien vil alle og enhver finne noe som interesserer dem.

Vil du raskt skaffe deg et overblikk over sentrum, er en tur med sporvognene på linje 1 eller 2, som begge er ringbaner. Et rimelig alternativ til de mer eksotiske hest-og kjerreturene. Førstegangsbesøkende i Wien ønsker gjerne å få med seg severdigheter som Den spanske rideskole, det gamle keiserpalasset Hofburg, Statsoperaen, den gotiske Stefanskatedralen fra 1200-tallet. Eller julemarkedet i rådhuset og Musikverein, der det verdenskjente nyttårskonserten sendes fra hvert år.

I tillegg er det også verdt å nevne den store botaniske hagen, som blant annet har en spennende avdeling for tropiske planter. Men byen har også mange nyere impulser å besøke. I museumskvartalet MQ finner du en rekke museer for moderne kunst. Et besøk til Hundertwassermuseet eller musikkmuseet Haus der Musik er også absolutt anbefalt. Ønsker du noe litt mer tilbakelent, kan en tur til Prater-området, med boder, svømmebasseng, pariserhjul, ridning mm. være en god idé.

Gruppereise til Wien – Østerrike har mye å tilby

Når det gjelder mat og drikke, er noe av det mest wien’ske du kan gjøre å besøke en av de mange vinstuene, eller heuriger, som de heter her. De fleste av disse ligger litt utenfor sentrum, men er ikke vanskelige å finne med en liten spasertur. Hver av disse selger vin fra sin egen vinproduksjon. Du kan også spise deg mett på kjøkkenets egne retter som står utsøkt til vinen. Byen har også en rekke restauranter med velsmakende mat fra inn- og utland, for eksempel mange gode italienske. I tillegg kan man selvsagt få verdens beste wienerschnitzel, så her trenger ingen å dra sultne hjem. Få et uforpliktende tilbud på gruppereise til Wien i dag.

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no