Polen/Gdansk

Gdansk har en vakker gammel bydel, billig shopping og nærhet til strandbyen Sopot med yrende natteliv! Bestill gruppreise til Gdansk!

 

Få et uforpliktende tilbud!
x

Gdansk har en vakker gammel bydel, billig shopping og nærhet til strandbyen Sopot med yrende natteliv! Bestill gruppreise til Gdansk med oss! Gdansk er en by som er koblet sammen av tre byer (Gdansk, Sopot og Gdynia – Tricity) og er tusen år gammel, og er hovedstaden i det pommerske voivodskapet. Gdansk er en by med høye kulturelle- men også arkitektoniske verdier. I Gdansk finner du Sopot, som er et berømt spasenter, som igjen ligger ved siden av Gdynia, som er en moderne by.

Byene er forbundet med en rask toglinje, og byen kombinerer unike shoppingmuligheter, kultur- og fritids pakker. Det er godt forbundet sjø-, land- og lufttransport og attraksjonene får et unikt klima. Attraksjonene i Gdansk befinner seg som oftest i Main Town i nærheten eller Langs Ulica Długa og Długi Targ (Long Market). Dette er en fotgjengervei som er omgitt av bygninger rekonstruert i historisk stil. Fotgjengerveien er forseglet med en byport.

Drar du til Old Town er dette et sted som har fått merke krigstid og blitt ødelagt, men senere bygd opp igjen, og er i dag en av de mest populære attraksjonene i byen. Her er det fint å ta en spasertur langs de smale steinete gatene som er omgitt av gamle men også vakre bygninger. Føl på atmosfæren og føl at du er tilbake på 1700- tallet. Strekningen mellom Upland Gate til Green Gate er et av de vakreste områdene i Gdansk og det kalles Long Street og Long Market. I dette område pleide velstående byfolk å bosette seg.

Gruppereiser til Gdansk – Polen har mye å tilby

Bare det å gå rundt i Gdansk gjør at du finner et bredt utvalg av barer og puber. Alt fra studentkroer til utsøkte salonger. Her finner du det meste. Vær advart: Øst-Europa har noen av de villeste nattklubbene i verden, og Gdansk er intet unntak. Fester er overalt, og lokalbefolkningen elsker å kle seg til anledningen. Disse klubbene har en tendens til å ha sene åpningstider, og DJ-ene har god utholdenhet. Så er du et svakt hjerte er kanskje ikke nattlivet i Gdansk noe for deg.

Bare få meter fra stranda i Gdansk finner du et 24/7 åpent utested som er lokalisert i et fjell. Her kan du nyte de sene nattetimer og bli kjent med vilt fremmede folk. Dette kommer du til å elske! Så bestill gruppereise til Gdansk nå!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no