Portugal/Lisboa

Lisboa tilbyr så mye historie, kultur, severdigheter, museer, shopping, restauranter og folkeliv at du ikke vil rekke alt. Bestill gruppereise til Lisboa!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Lisboa tilbyr så mye av historie, kultur, severdigheter, museer, shoppingmuligheter, markeder, restauranter og folkeliv at du ikke vil rekke alt på to dager. Bestill gruppereise til Lisboa med oss!

Lisboa er Portugals hovedstad og ligger vakkert til ved Atlanterhavskysten ved utløpet av elven Tejo. Lisboa har gjennom hele historien vært Portugals viktigste by og den forfører raskt de fleste besøkende. Blanding av småby og metropol, av det gamle og det nye, er uimotståelig. Den er blant annet preget av at Portugal var en stor sjøfartsnasjon for 500 år siden. Legg til utmerkede shoppingmuligheter, et sent, men trygt natteliv og restauranter med Europas beste fisk og du har beskrevet byen i et nøtteskall.

Av Portugals ti millioner innbyggere bor mer enn 20 % i Lisboa og området rundt. Selve Lisboa har 600 000 innbyggere. Hjerte av byen ligger ved elven. Hvis du tar deg en trikketur mot en av høydene i byen vil du i de fleste av disse gamle bydelene få en fantastisk utsikt over byen.

Gruppereiser til Lisboa – Lisboa har mye å tilby

Fra å være en søvnig by med lav stjerne blant reisende har Lisboa forandret seg til å bli en sjarmerende storby full av liv og breddfull av kontraster mellom gammelt og ungt. Lisboa er inspirert av flere europeiske storbyer. Her er gammel arkitektur blandet med det hypermoderne. Lisboa har et intensivt nattliv, god mat og trivelig shopping, og innbyggerne er kjent for sin vennlighet og imøtekommenhet. Vel anvendte penger er en gruppereise til Lisboa med oss.

Det meste av det beste av severdigheter, kroer og natteliv ligger langs elven. Å shoppe kan man også gjøre rundt Avenidas Novas, men ellers gjelder regelen at man får mest for pengene hvis man beholder kontakten med elven. Mye av shoppingen finner sted på kjøpesenter som Colombo og Amoreiras, eller på mindre gallerier. Byens gamle forretningsstrøk Baixa er det tradisjonelle handleområde, der man beveger seg på gater (noen av dem bilfrie) med solen i ansiktet, mellom butikkene. Like inntil Baixa ligger Chiado, med rykte som byens neste shoppingdistrikt. I Chiado er gallerimodellen vellykket kombinert med åpen shopping.

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no