Island/Reykjavik

Island har mye å tilby til den eventyrlystne. Enten du vil nyte den flotte naturen, eller bare slappe av rundt i byen og ta del i det daglige liv. Bestill gruppereise til Island med oss!

Få et uforpliktende tilbud!
x

Island er en unik destinasjon som byr på uberørt natur, fantastisk landskap og levende kultur. Enten du vil nyte den flotte naturen, eller bare slappe av rundt i byen og ta del i det daglige liv. Bestill en gruppereise til Island med oss!

Island byr på vulkaner, vill natur, varme kilder og super Jeeps! Disse store bilene med balongdekk som tar deg ut i villmarka over elver og oppå snø. Reykjavik har et livlig natteliv med mange barer og flotte restauranter. Fisk er de gode på, men de har og gode grill restauranter. Vi skreddersyr gruppereise til Island etter deres budsjett og behov.

Gruppereiser til Reykjavik – Island har mye å tilby

Island har mye å tilby til den eventyrlystne. Enten du vil nyte den flotte naturen, eller bare slappe av rundt i byen og ta del i det daglige liv. Det er aktiviteter og muligheter til å møte alle dine behov. Vil du tilbringe en dag på toppen av en isbre?

Foretrekker du bare en fot tur, kjøre en snøscooter, bade i de verdenskjente varme kildene “Blue Lagoon” eller reise med en super-jeep? Valget er ditt. Vil du oppleve hvalsafari? Eller fuglekikking? Eller fantastiske fossefall? Alt dette er innen rekkevidde på Island. Eller spille litt golf og deretter trappe ned på dagen i en avslappende spa avdeling?

Alt dette er opp til deg. Besøk Island i år med en gruppereise til Island med Din Reisepartner AS, som skreddersyr alt i fra A til Å! Vi er her for deg for og planlegge en tur til Island som du sent vil glemme.

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no