Skottland / Aberdeen

Aberdeen er hovedstaden i den nordøstlige delen av Skottland og er kjent som granittbyen. Bli med på gruppereise til Aberdeen og opplev golfens hjemland!.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Aberdeen er hovedstaden i den nordøstlige delen av Skottland og er kjent som granittbyen. Grunnen til dette er på grunn av den lokale uthuggede steinen, som byen er bygd på og byen er en av de mest karakteristiske byene i hele Storbritannia. Bli med på gruppereise til Aberdeen og opplev golfens hjemland! Byen er omgitt av storslått landskap som blander valler granittarkitektur, rik historie og en rekke underholdnings og fritids fasiliteter. Byen har en kosmopolitisk atmosfære og byen er rett og slett en levende kunstscene. Skottlands tredje største by har virkelig noe for alle.

De Besøkende i Aberdeen liker å vandre og beundre granittbygningene i gatene og ta i de historiske severdighetene som King´s College. Marischal College, Machar¨s Cathedral og Kirk of St Nicholas Uniting. Det fintes mye annet enn bare museer, parker og hager. Det fintes også eventyrslott og mange andre ting du ikke bør gå glipp av når du besøker denne byen.

Om du er interessert i kunst kan vi anbefale Aberdeen Art Gallery har mange samlinger og verk fra 1700-tallet. Både internasjonale- og skotske kunstnere er representert. Både Claude Monet og Pierre-Augusta Renoir er med i denne berømte samlingen. Lokale verk er også representert. Brig o´Balgownie som er Skottlands eldste bro ligger ikke langt unna den pittoreske Seaton Park- Siden 1200-tallet har dette enkle steinemerket spredt bredden av elven Don, og ble til og med referert av Lord Byron med sitt berømte dikt Don Juan, som studerte i området .

Ønsker du å se et eventyr slott som rett ut av et eventyr, anbefaler vi å se Craigivar Castle. Slottet ble fullført i 1626 og står som et godt eksempel på den skotske baroniske kulturen. Både interiør og eksteriør vil få deg målløs med dets skjønnhet, overdådighet og detaljfokus.

Gruppereiser til Aberdeen – Skottland har mye å tilby

Om adrenalin er tingen for deg så anbefaler vi deg å dra til parken Codona. Denne fornøyelsesparken tilbyr attraksjoner verdig til de beste fornøyelsesparkene. Det finnes også sunset boulevard, innendørs underholdningssenter og et spill og underholdningsområde kalt Miami Beach. Parken er åpen året rundt.

Som du ser så tilbyr Aberdeen deg et mangfold av opplevelser. Så motta et uforpliktende tilbud om gruppereise til Aberdeen med oss nå!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no