Skottland/Glasgow

Glasgow blir omtalt som det 21. Århundrets magnet i Storbritannia, med sin energiske atmosfære.

Få et uforpliktende tilbud!
x

Glasgow blir omtalt som det 21. Århundrets magnet i Storbritannia, med sin energiske atmosfære. Glasgow er tidligere Storbritannias største senter for industriell dyktighet og har med det raskt blitt omdannet til et knutepunkt for både kultur og kunst de siste årene, og kan med stolthet se på en uendelig strøm av fremtidsrettede som kommer til byen og et blomstrende natteliv. Glasgow er også hjemmet til mange gode og moderne skotske restauranter som er dedikert til å bevare den skotske arven. Glasgow har også noen av de beste shoppingmulighetene i landet.

I Glasgow har du et bredt utvalg av både gallerier og museer, hvorav mange av disse er fri entre på. Hele Glasgow er på en måte et friluftsmuseum for arkitektur, med spesielt fokus på verkene til Charles Rennie Mackintosh.

For å få en oversikt over byen går det an å klatre opp på en av de mange åsene som befinner seg i Glasgow. Og dra opp til verdenskjente Necropolis, der du også kan se Mausoleum. Glasgow en kompakt og fin by som det går an å spasere rundt i å oppleve med ren glede.

Skal du oppleve å se hele Glasgow kan det være lurt å være med på Glasgow city sightseeing. Som er en busstur der du har fin utsikt fra toppen av taket, og stoppene er strategisk plassert rundt i byen og du vil få kommentarer fra en lokal guide. Dette er virkelig den beste måten å se severdighetene i Glasgow på. På bussturen er du fri til og hoppe på og av så mange ganger du vil på denne åpne dobbeltdekkerbussen. Bussturen tar 110 minutter og stopper 22 ganger der det vil bli 15 minutters pause.

Gruppereiser til Glasgow – Glasgow har mye å tilby

Glasgow er en helt spesiell by – ikke ta vårt ord for det, finn ut selv. Den mest spennende og livlige byen i Skottland og har utmerkede museer og kunstgallerier, samt vakre parkområder og bygninger. Unn deg også en tur til Jewel of Scotland, Sjekk også ut hjemmebanen til gigantklubbene Celtic og Rangers, der du kan se både Celtic Park og Ibrox. Dette er en hovedstad for så mye kultur. Bestill gruppereise hit!

GRUPPEREISER

ER DERE 10 PERSONER ELLER FLERE?

Vi skreddersyr deres gruppereiser og turprogram etter behov og ordner alt fra A-Å.
Få et uforpliktende tilbud!

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no

Din Reisepartner AS, Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge +47 38 04 31 00 post@dinreisepartner.no